نور صالحی گفت: دوره ششم شورای اسلامی شهر در حوزه حمل‌ونقل ۴ میلیارد و ۵۰۰ تومان بودجه پیش‌بینی کرده است.

نورصالحی عنوان کرد: ناوگان اتوبوسرانی در سال ۱۳۹۶ با ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس با عمر کمتر از پنج سال فعال بود که بعد از سه سال اخیر و با شیوع بیماری کرونا تعداد اتوبوس‌های شهر به ۶۰۰ دستگاه با عمر ۱۰ سال رسید.

او بیان کرد: در سال‌های گذشته دولت کمکی در بخش اتوبوسرانی انجام نمی‌داد که وزارت کشور مجدد به کمک شهرداری آمد و بر اساس فرمول ۸۰ درصد دولت و ۲۰ درصد شهرداری، همکاری‌ها شکل گرفت و بر این اساس ۱۷۳ دستگاه اتوبوس خریداری شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در مسئله خرید اتوبوس شهرداری اصفهان سهم خود را به صورت نقدی پرداخت کرده است و این تعداد به تدریج به ناوگان حمل‌ونقل اضافه خواهد شد.

نورصالحی افزود: به تازگی حدود ۱۰۰ دستگاه میدل باس برای خطوطی که متقاضی کمتری دارد، خریداری شده که ۵۰ دستگاه آن تا مهرماه به شهرداری تحویل داده می‌شود و در مجموع با مشارکت بخش خصوصی و بازسازی ناوگان و اضافه شدن به اتوبوس‌های جدید، تعداد اتوبوس‌ها به یک هزار دستگاه افزایش می‌یابد.

او تصریح کرد: امیدواریم با افزایش تعداد اتوبوس‌ها تا مهرماه شرایط بهتری برای حمل و نقل عمومی شهروان صورت بگیرد و سرفاصله‌ها که به ۳۰ دقیقه رسیده است، کاهش یابد. برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی نیز به کمک وزارت کشور و مدیریت استان کمک‌های حمایتی از ناوگان تاکسیرانی خواهد شد.

نورصالحی اضافه کرد: برای تشویق به ساخت هتل در شهر نیز طرح تخفیف ۹۹ درصدی در شورای اسلامی شهر به تصویب رسید تا گردشگری در اصفهان رونق یابد، استقبال خوبی نیز در این حوزه برای ساخت هتل شده

او گفت: خط یک مترو علاوه بر خدمات رسانی که در روزه‌های غیرتعطیل هفته دارد در روزه‌های تعطیل نیز فعال و در اختیار شهروندان قرار گرفته است.

نورصالحی بیان کرد: عملیات اجرایی خط دوم ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و اجرا خط دوم مترو ادامه دارد و در این راستا تصمیم گرفته‌ایم تا هیچ توقف یا تعطیلی در انجام پروژه نداشته باشیم.

او عنوان کرد: عقد قرارداد با شرکت مپنا به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده داخلی برای تأمین تجهیزات ناوگان مکانیکال برق خط دوم مترو استان اصفهان به مدت ۴۰ ماه یکی از اتفاق‌های مهمی بود که در سال گذشته رقم خورد.

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ارزش قرارداد با شرکت مپنا، ۵۹۰ میلیون یورو است که با هزینه‌های جنبی، سود و سرمایه‌گذاری به ۶۸۰ میلیون یورو معادل دو هزار میلیارد تومان می‌رسد.

او تصریح کرد: تا پایان سال تمامی خدمات و فعالیت‌های حوزه شهرسازی استان اصفهان غیرحضوری خواهد شد هرچند که صدور پروانه به صورت غیر حضوری در ابتدا راه است، اما مزیت‌های خوبی دارد و درصدد تکمیل آن هستیم و بر اساس قول حوزه شهرسازی استان اصفهان تا پایان امسال تمام فعالیت‌ها و خدمات حوزه شهرسازی غیر حضوری و به صورت الکترونیکی خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر اصفهان از پانزدهم مردادماه سال ۱۴۰۰ به صورت رسمی کار خود را آغاز کرده که در این مدت ۵۱ جلسه علنی و ۷۸ جلسه تلفیق برگزار کرده است که در جلسات علنی و تلفیق اصل مصوبات شورای اسلامی شهر شکل گیری می‌شود.

نور صالحی تصریح: در حوزه شهرسازی و معماری اقدامات مطلوبی در حوزه فرایند مکانیزه شهرسازی از گذشته آغاز شده بود که بر این اساس در این دوره سامانه صدور پروانه ساختمانی موسوم به سرای هشت به نسخه جدید سرای ۱۰ ارتقا یافت و از یکم تیرماه صدور پروانه الکترونیکی به صورت غیر حضوری آغاز شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.