![قیمت شیرخام تغییری نداشته است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323964_714.jpg)
در این دوره فراگیران ضمن آشنایی با روشهای پخت نان و عوامل کیفیت نان، با نحوه کارکرد دستگاههای هوشمند و رفع اشکالات احتمالی آن آشنا شدند.
حسین برزگر سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: این دوره آموزشی به دنبال امضای تفاهم نامه بین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان اجرا شده است.
بیشتر بخوانید
در این دوره آقای مظفری مدیردفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند نانوایان، به ادامه آموزشهای تخصصی به نانوایان در راستای اصلاح و ارتقاء کیفیت نان اشاره کرد و گفت: تلاش میکنیم با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، اداره کل آموزش فنی و حرفهای، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، صنف اتحادیه نانوایان بتوانیم شاهد پیشرفت و ارتقا کیفیت نان در استان باشیم.