مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بسیاری از مواد غذایی سبب جذب عناصر مضر هوای آلوده و دفع آن از بدن می‌شوند.

نقیایی گفت: بسیاری از میوه‌ها و مرکبات حاوی ویتامین C شامل توت فرنگی، کیوی، اسفناج، کرفس و جعفری باعث کاهش تاثیر هوای ناسالم بر بدن انسان می‌شوند.

او می گوید: موادغذایی دارای ویتامین E شامل جوانه گندم و روغن‌هایی که با این ویتامین غنی می‌شوند نیز در کاهش اثرات هوای آلوده بر سلامت افراد موثر است.

به گفته او کمبود ویتامین D نیز می‌تواند اثرات منفی آلودگی هوا را بر بدن افزایش دهد همچنین افراد می‌توانند این ویتامین را با مصرف مکمل‌ها برای سلامت خود تامین کنند.

او می‌گوید: سیب به دلیل داشتن فیبری به نام پکتین همچنین کلم اثرات هوای آلوده را با جذب عناصر مضر و دفع آن از طریق گوارش بر سلامت انسان خنثی می‌کنند.

نقیایی گفت: بعضی از مواد غذایی شامل فسفود‌ها و غذا‌های چرب سبب افزایش آسیب هوای آلوده به بدن می‌شوند.

امتیازی متخصص طب ایرانی گفت: نقش بسیاری از میوه‌ها با توجه به مزاج افراد در کاهش خطرات هوای ناسالم بر سلامتی انکار ناپذیر است.

او می گوید: میوه‌ها و مرکبات شامل آلبالو، آلو بخارا، به، لیمو، کاهو، گشنیز، هل، گلاب، گل سرخ، نارنگی، تمر هندی و میوه درخت مورد در حفظ سلامت بدن در هوای آلوده موثر هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.