جمعی از مدیران مسئول و خبرنگاران رسانه‌ها، با رئیس قوه قضاییه دیدار کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با اصحاب رسانه و مدیران عامل و تعدادی از خبرنگاران رسانه‌های کشور، ضمن تسلیت ایام حزن‌انگیز ماه محرم و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت مجدد روز خبرنگار، اظهار کرد: مصیبت واقعه کربلا در آسمان و زمین بی‌بدیل است، اما این مصیبت عظما و واقعه با عظمت اگر بواسطه مجاهدت‌های پیام‌رسانان و واقعه‌نگاران صدیق و متدین نبود، آنگونه که امروز زنده است، زنده نمی‌ماند و بعد از عاشورا، دشمن تلاش به تحریف و پوشاندن حقیقت واقعه می‌کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به مسری بودن فساد،گفت: معتقدم ما در قوه قضاییه و شما اصحاب رسانه در رسانه‌های خود ضمن آنکه باید به فساد دیگران و دستگاه‌های دیگر توجه داشته باشیم، نباید از خودمان غافل شویم و ضروری است روزنه‌های فساد در مجموعه خودمان را نیز مسدود کنیم.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: باید از این فرصت هم‌اندیشی‌ها و نشست و برخاست‌ها برای نصیحت همدیگر بهره بگیریم؛ من خودم شخصاً نقد و نصیحت را بیشتر از تعریف و تمجید پذیرا هستم؛ یکی از افراد به من گفت که شما در قوه قضاییه ۵۰ درصد برنامه‌ها را پیش برده‌اید که من خطاب به او گفتم به هیچ وجه اینگونه نیست و شاید یک مقدار در راستای رفع مسائل تلاش کرده‌ایم.

رئیس عدلیه در ادامه ضمن اشاره به پیشبرد طرح اعتذار در مجموعه‌های قضایی برخی استان‌های کشور، بر تأثیر و برکت به صلح و سازش کشاندن دعاوی و ارجحیت این مقوله بر وارد شدن پرونده‌ها در فرآیند‌های قضایی تاکید کرد و گفت: شما اصحاب رسانه می‌توانید با مرکز رسانه قوه قضاییه و مرکز توسعه حل اختلاف دستگاه قضایی نشست‌های هم‌اندیشی برگزار کنید و با ارائه ایده‌ها و طرح‌های خود در راستای تشکیل شورا‌های حل اختلاف ویژه رسانه‌ها در بخش‌های مختلف و تخصصی رسانه‌ای اعم از رسانه‌های مکتوب، فضای مجازی و ...، به ما یاری رسانید و من نیز از این موضوع استقبال و شما را در این قضیه حمایت می‌کنم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با تبیین و تشریح کارکرد‌های متعدد و متنوع رسانه‌ها و نقشی که آن‌ها می‌توانند در پیشگیری از وقوع جرم و آگاهی‌بخشی حقوقی و قضایی به مردم داشته باشند، اظهار کرد: رسانه‌ها می‌توانند در مقوله‌های مختلفی به ما در دستگاه قضایی کمک و مساعدت کنند؛ یک وجه این کمک و مساعدت ارائه راهکار و همفکری در قبال موضوعاتی است که با زندگی روزمره مردم مرتبط است؛ برای نمونه، قطعاً برای حفظ امنیت روانی مردم باید با سارقین و مجرمین برخورد قاطعانه و عبرت‌آموز انجام داد؛ اما از سویی دیگر باید توجه کنیم جوانی که محکوم می‌شود و به زندان می‌رود، زندگی اجتماعی آینده‌اش به طور کامل تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد؛ در اینجاست که اصحاب رسانه می‌توانند ورود کنند و به ما برای تفکیک میان مجازات محکومین و مجرمین در راستای حفظ امنیت روانی جامعه و جلوگیری از ایجاد تبعات سوء در زندگی اجتماعی آینده محکومین، راهکار ارائه دهند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن دسته فعالان اقتصادی که فعالیت سالم و مولّد دارند، گفت: من با توجه به شناختی که در این موضوع دارم تصریح می‌کنم که بخشی از شعار‌ها ناظر بر اینکه اجازه فعالیت به فعالان اقتصادی داده نمی‌شود، صرفاً فضاسازی است تا برخورد قانونی با مفسدین صورت نگیرد؛ البته برخی از این سخنان و گزاره‌ها مقرون به واقعیت و صحت است؛ این جا نیز ضرورت تفکیک موضوع وجود دارد، تا هم از فعالان اقتصادی سالم و مولّد حمایت شود و هم با مفسدین و متخلفین که تسهیلات کلان بانکی را در امور غیرمولّد و سوداگرانه صرف می‌کنند، برخورد قانونی و قضایی صورت گیرد؛ در اینجا نیز نقش تبیین و روشنگری رسانه‌ها حائز اهمیت است.

رئیس دستگاه قضا در پایان با اشاره به طولانی بودن فرآیند دادرسی‌ها که موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌آورد، گفت: با توجه به حجم بالای ورودی پرونده‌ها به مراجع قضایی، به هر میزان هم که تجهیز نیروی انسانی و تشکیلاتی از ناحیه ما صورت گیرد، باز هم کفاف این حجم بالا از ورودی‌ها را نمی‌دهد، لذا باید با راهکار‌هایی پیشگیرانه در امور حقوقی، مدنی و کیفری از ورودی پرونده‌ها به مراکز قضایی بکاهیم؛ در این مقوله نیز نقش و تأثیر رسانه‌ها، قابل توجه و مغتنم است.

برچسب ها: قوه قضاییه ، رسانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۰ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
کار از این حرفها گذشته.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۵ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
سلام آقای محسنی اژه ای.....دولت قبلی به تمام ادارجات وبانکها ابلاغ کرده، هرآنچه که شاغلین میگیرند بازنشستگان ..آن اداره هم باید بگیرند.......پس چرا وام ضروری را قبلا هر دوسال یک.بار....ولی جدیدا هر سال وام ضروری را شاغلین بانک‌ها می گیرند...ولی برای بازنشستگان ظلم و ستم میشه..از پرداخت آن تسهیلات وام ضروری جلوگیری می کنند..وکسی هم نیست که جواب بدهند شما؟ را به خدا قسم می دهم پیگری کنید ممنون میشم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۷ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
تو اول فساد و بی قانونی رو تو خودتون درست کنین بقیه پیشکش
United States of America
مبارز
۰۲:۴۵ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
اگر همه ی متن هایی که در جدال با اهریمن صفتان فتنه گر نفوذی می گذارم منتشر می شد ، هیچ بی سر و پایی حداقل اینجا عرض اندام نمی کرد.

یا لثارات الحسین(ع)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۶ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
هرچه بگنددنمکش می زنند وای به روزی که بگنددنمک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۱ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
شما از خودتون شروع کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۲ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
تورو خدا شعار ندین بیان ببینین تو شهرستانهای بزرگ و کوچیک قضات جوانتون چ پوستی از مردم میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
بعله وقتی دولتی ها فاسد شوند مردم هم فاسد خواهند شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۲ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
جناب اژه ای با قاضی فاسد چه باید کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۳:۲۲ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
سلام
خیلی فساد زیاد شده هیچ کجا قانون اجرا نمیشه
اگه قانون ملاک عمل قرار میگرفت این همه فساد وجود نمیداشت اینجا زابل است شهر بی قانون پر از فساد
به داد مردم برسین اقای اژه ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۶ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
این چه وضعیتی برای ملت درست کردین . شهرستان تربت جام و فریمان یک ام ار آی نداره بعد شما مسئولین دارین اغراق و دروغ به مردم میگین .پس کجاست این پیشرفت علمی کشور که یک مرکز تصویربرداری ام ار ای نتونستین توی این شهرها بیارین که مردم بدبخت بیچاره له شده زیر دست شما باید از درد بمیرند و شما مسئولین فقط فقط بفکر خودتان و وابستگانتان باشین و دیگر مردم هیچ سهمی از درمان و امکانات نداشته باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
وقتی که دستگاه علیه کارش درست نباشه و یک پرونده درست رسیدگی نشه از یک پرونده چندین پرونده درست میشود
راه پیشگیری نظارت بر عملکرد قضات و رسیدگی درست هست
Iran (Islamic Republic of)
U-238
۲۲:۵۹ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
بانکهای ما تماما ربوی هستند. تمام معاملاتشان ربح مرکب است. بانکها را اصلاح کنید 90 درصد مشکلات خود بخود حل میشود. اسراییل هم اینطور سود نمیگیرد که بانکها میگیرند و میدهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
آذری جهرمی را محاکمه کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۴ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
منبع وترویج فساد از جلوی درب مجتمع های قضائی شروع می‌شود وبه اکثریت قضات ختم می‌شود که برای جلوگیری از فساد باید قضات با وجدان وکارمندان با شرف پرورش و استخدام بشوند چون برای شکایت که وارد مجتمع های قضائی می‌شوی از عریضه نویس دم در تا اکثریت کارکنان ودادیار ها واکثریت قضات با بی احترامی به شاکی وکش دادن پرونده ها باعث جریح تر شدن افراد خلافکار و کلاه بردار میشوند و همچنان هم خلاف در کشور زیاد شده و زیاد تر هم خواهد شد بهتر است با اصلاح قانون های دست پا گیر و رسیدگی سریع به پرونده ها ومجازات شدید و متناسب جلوی فساد مسری را گرفت شروع کار هم باید از دم درب مجتمع های قضائی شروع شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۹ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
کی شعار دادن‌تمام و عملی میشه
آخرین اخبار