![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
رئیس مرکز سنجش محیط زیست هرمزگان گفت: شاخص سنجش ذرات معلق در هوا در شهر بندرعباس به ۱۰۴ رسید که برای گروههای حساس ناسالم است
مریم سلیمی زاده گفت: شاخص سنجش ذرات معلق در هوا در بندرخمیر نیز ۱۹۷ است که در محدوده شرایط ناسالم قرار دارد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز توصیه کرد؛ کودکان، سالمندان، زنان باردار و بیماران زمینهای قلبی، تنفسی و آسم از رفت و آمدهای غیرضروری خودداری کنند و فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
فاطمه نوروزیان گفت: افرادی که بنا به ضرورت مجبور به خارج شدن از منزل هستند در فضای باز فعالیتهای بدنی و فیزیکی نداشته باشند و حتماً از ماسک استفاده کنند.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: با توجه به تاثیر توده گردوغباری از عرضهای پایین و تداوم بادهای ۱۲۰روزه در جنوب شرق کشور هوای استان امشب و فردا صبح غبار آلود خواهد بود.
مرضیه سی سی پور گفت: از ظهر فردا با توجه به افزایش باد از میزان گردوغبار کاسته خواهد شد، اما به تناوب تا روزهای پایانی هفته جاری طی ساعاتی شاهد غبارآلود شدن آسمان خواهیم بود.