سیدعماد شاهرخی گفت: زیربخشهای آبزی پروری، اراضی دیم و آبی، باغات، دامداری، پرورش زنبور عسل، گلخانه ها، ماشین آلات و ادوات، ایستگاههای پمپاژ، قنوات، شبکههای آبیاری، جاده بین مزارع، کانال و لولههای انتقال آب، گردشگری کشاورزی و تاسیسات استان از این سیل متضرر شده اند.
وی ادامه داد: در این حادثه چهار هزار و ۴۲۰ هکتار اراضی دیم، یک هزار و ۲۱۲ هکتار اراضی آبی و پنج هزار و ۷۴۶ هکتار از باغات استان متحمل خسارت سیل شده اند که از این مجموع ۱۱ هزار و ۳۷۸ هکتار اراضی خسارت دیده تنها یکهزار و ۸۵ هکتار شامل ۹۳۰ هکتار اراضی دیم، ۱۲۰ هکتار اراضی آبی و ۳۵ هکتار باغ بیمه بوده است.
وی با بیان اینکه هیچیک از سایر زیربخشهای خسارت دیده در بخش زنبورپروری، دام و طیور، پرورش ماهی و سطح گلخانهای بیمه نبوده است می گوید: سیل مردادماه لرستان موجب تلف شدن سه هزار و ۴۹۳ راس دام سبک عشایری و آسیب به یکهزار و ۱۴۸ کولونی زنبور عسل شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: این حادثه منجر به تلف شدن ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۷۸۱ قطعه بچه ماهی سردآبی، ۶ میلیون و ۸۷۶ قطعه تخم چشم زده ماهیان سردآبی، ۱۶ هزار و ۳۲۵ قطعه ماهیان مولد سردآبی، ۷۶۰ تن ماهیان رودخانه ای، ۲۰ تن ماهی گرمابی و یک هزار و ۵۰۶ تن ماهی سردآبی در استان شده است.
شاهرخی با اشاره به مجموع خسارت سیل در ۶۸ مزرعه پرورش ماهیان سردآبی لرستان گفت: ۲۵۵ کیلومتر زیرساخت عشایری شامل جاده، پل و آب نما، ۸۵ رشته قنات، ۵۰۰ هکتار شبکههای آبیاری و زهکشی، ۵۶۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۸۰۰ هکتار اراضی با آبیاری تحت فشار، ۳۵۵ کیلومتر کانال انتقال آب و ۳۵۴ کیلومتر لوله انتقال آب استان از سیل مرداد ماه خسارت دید.
وی افزود: برآورد خسارتهای برای تصمیم نهایی و تخصیص اعتبارات جبرانی به استان و کشور اعلام شده است.