ولی جهانی گفت: در سالهای اخیر اقدامات مهمی جهت پاسداشت معماری سنتی منطقه انجام شده و با توجه به اینکه گیلان هر ساله میزبان گردشگران متعددی است، با همکاری سایر دستگاهها موفق شدیم تاکنون ۱۳۰ واحد اقامتگاه بوم گردی در مناطق مختلف استان گیلان را به بهره برداری برسانیم.
وی افزود: در حال حاضر ۸۴ اقامتگاه در گیلان در دست اجرا است و قرار است که ۱۷ اقامتگاه بوم گردی در هفته دولت به بهره برداری برسد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگی وصنایع دستی استان گیلان با اشاره به اینکه باید از تمامی ظرفیتهای استان گیلان برای معرفی بیشتر و جذب گردشگر استفاده کرد، گفت: طبق بررسیهای کارشناسان اداره کل میراث استان، ظرفیت اکثر اقامتگاههای بوم گردی گیلان تکمیل است و این نشاندهنده استقبال گردشگران از سبک معماری سنتی و جایگاه اقامتگاههای بوم گردی در استان است.
ولی جهانی در ادامه با اشاره به روستاهایی که هنوز بافت سنتی و تاریخی خود را حفظ کرده اند، افزود:در همین راستا در تلاش هستیم تا با شناسایی آنها، آن روستا را به عنوان روستای بومگردی معرفی کنیم.
وی تصریح کرد: تاکنون روستای تاریخی انبوه در رودبار، روستای ارده در رضوانشهر، روستای کشایه در رودسر و روستای آل بویه در شهرستان املش شناسایی شده اند و قرار است این روستاها به عنوان روستاهای تاریخی با اصالت بومگردی خود شناخته شوند.