رسول پیر محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف این دانشگاه در حال تحصیل هستند گفت: این دانشگاه توانسته دربین ۳۵۰ دانشگاه غیردولتی کشور، درجه سطح یک از سطوح پنجگانه رتبه بندی دانشگاههای ایران را بر اساس رتبه بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب کند.
او با اشاره به اینکه دانشگاه غیردولتی آفاق ارومیه دارای ۶۰ رشته محل در مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی است، گفت: دانشجویان این دانشگاه ۲۰ درصد در محیط دانشگاه و ۸۰ درصد در محیط کار آموزش میبینند.
پیرمحمدی گفت: تمامی شاخصها و محورهای مد نظر وزارت علوم از جمله شاخصهای آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، فضای فیزیکی، اداری و مالی در این دانشگاه رعایت شده و این عامل باعث برتر شدن این دانشگاه شده است.
رئیس دانشگاه غیردولتی آفاق ارومیه می گوید: دانشجویان این دانشگاه از تمامی خدمات رفاهی، دانشجویی، فرهنگی بهرهمند هستند.
رئیس دانشگاه غیردولتی آفاق ارومیه با اشاره به اینکه پذیرش دانشجو در دانشگاه آفاق از طریق کنکور سراسری است گفت: در رشتههای بدون آزمون پذیرش بر اساس ضوابط سازمان سنجش و سوابق تحصیلی صورت میگیرد.
پیر محمدی گفت: استفاده از تکنولوژیهای روز آموزشی، توسعه کارآفرینی، کارگاههای مشاوره و آسیبهای اجتماعی جزء خدمات دانشگاه آفاق ارومیه است
رئیس دانشگاه غیردولتی آفاق ارومیه در رابطه با مشکلات دانشگاههای بخش خصوصی در ایران گفت: دولت توجه خاصی به دانشگاههای بخش خصوصی ندارد، دانشگاه آفاق در ۱۵ سال گذشته ریالی از بودجه دولتی استفاده نکرده است.
او با بیان اینکه فعالیت در بخش خصوصی یکی از راههای مدیریت در کشور است که این مورد در دانشگاههای غیر انتفاعی به خوبی شروع شده است گفت: رقابت در بخش خصوصی حرف اول را میزند بنابراین کیفیت آموزشی بالا در این دانشگاه موجب شده تا این دانشگاه در رتبههای برتر کشور قرار گیرد.
او گفت: معتبرترین دانشگاههای جهان بصورت غیر دولتی اداره میشوند و در ایران اسلامی نیز روند بهبود کیفیت دانشگاههای غیر دولتی افزایش یافته است؛ در حالت کلی دانشگاههای غیردولتی میدان رقابت خوبی را با دانشگاههای دیگر ایجاد میکنند.