![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
استاندار سمنان در نشست شورای مسکن استان سمنان گفت: اولویت اجرای ساخت واحد هایمسکونی در نهضت ملی مسکن، با پیمانکاران و انبوه سازان بومی است و در صورت نیاز از سایر پیمانکاران نیز استفاده خواهد شد.
هاشمی بیان کرد: سهمیه تعهد ساخت واحد مسکونی ویژه بنیاد مسکن، قرارگاهامامحسن مجتبی (ع)، بسیج و ستاد اجرایی فرامینامام (ره) در استان با قید فوریت مشخص شود.
وی ادامه داد: باید تلاشها به گونهای باشد تا اقدامات برای مردم به صورت ملموس قابل مشاهده باشد.
هاشمی با تاکید به آغاز اجرای ساخت واحدهای مسکونی در زمینهایی که آماده سازیهای لازم و خدمات اولیه صورت گرفته است، گفت: اطلاع رسانی لازم برای دعوت از متقاضیان واجد شرایط برای تکمیل ثبتنام و شروع هرچه سریعتر روند اجرایی عملیات احداث واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در دستور کار باشد.
استاندار سمنان تاکید کرد: میتوان از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد استان برای تسریع در امور مرتبط با دعوت متقاضیان واجد شرایط و عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن استفاده کرد.