رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: هر چه دز‌های تقویت کننده را بیشتر تزریق کنیم؛ ابتلا به بیماری کرونا به ویژه به شکل شدید کاهش پیدا می‌کند.

دهقان منشادی گفت: وقتی فردی اقدام به تزریق واکسن می‌کند، پس از مدتی ایمنی بدن ناشی از واکسن کاهش پیدا می‌کند، از طرفی ما به طور مداوم با سویه‌های جدید مواجه هستیم و اکنون در کشور ما سویه های BA ۵ و BA ۴ غالب است، به طوری که به عنوان سویه واکسن گریز هم شناخته می‌شوند، هر چه ما دز‌های تقویت کننده را بیشتر تزریق کنیم؛ ابتلا به بیماری کرونا به ویژه به شکل شدید کاهش پیدا می‌کند.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) ادامه داد: عادی انگاری بسیار نگران کننده ای را در سطح جامعه شاهد هستیم، در عمل بسیاری از مردم نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

دهقان منشادی گفت: درست است که مردم در موج هفتم به شکل خفیف بیماری کرونا مبتلا می‌شوند اما بیماران زمینه‌ای، سرطانی و افراد با سن بالا مستعد ابتلا به اشکال شدید بیماری هستند و شاهد مرگ و میر این افراد هستیم.

به گفته رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)، مردم باید هر چه سریعتر دز‌های تقویت کننده را تزریق کنند، ما در بیمارستان امام خمینی شاهد هستیم که اغلب افراد مبتلا به امیکرون دز تقویت کننده را تزریق نکرده‌اند و توصیه اکید ما این است که مردم شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت و دز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند.

دهقان منشادی اظهار کرد: بیماری کرونا با وجود اینکه بیش از ٢ سال از شروع آن به عنوان همه گیری جهانی می‌گذارد؛ درمان قطعی ندارد، پس بهترین راه کنترل بیماری رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تزریق واکسن است.

 وی گفت: برای دز چهارم باید توجه داشت که بهترین واکسن در دسترس‌ترین واکسن است. افراد زمانی که برای تزریق واکسن مراجعه می‌کنند واکسیناتور‌ها با توجه به دز‌های قبلی واکسن ،بیماری زمینه ای و شرایط گیرنده، واکسن مورد نظر را توصیه می‌کنند و باید دانست که پلت‌فرم‌های مختلف واکسن‌ها از نظر اثربخشی تفاوت چندانی ندارند.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: افراد چون به شکل خفیف بیماری کرونا مبتلا می‌شوند؛ عنوان می‌کنند که به سرماخوردگی مبتلا شده اند؛ اما ما هیچ زمانی در مرداد ماه  این حجم از  سرماخوردگی را شاهد نبودیم و باید دانست که اگر شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچنان رعایت نشود و مردم اقدام به تزریق واکسن نکنند؛ ممکن است با جهش‌های جدید و واکسن گریز بیماری مواجه شویم.باید با تزریق دز چهارم و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مانع افزایش موارد بیماری شویم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
اگه هر سرماخوردگیی کروناست
پس هر دل دردی هم آپاندیسه
کی به کیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
قبل کرونا به طرف می گفتی واای سرماخوردی می گفت نه حساسیته،الان طرف کرونا می گیره می گی واای کرونا گرفتی میگه نه سرماخوردگیه،بعد طرف بر اثر کرونا میمیره میگی واای کرونا گرفت مرد میگه نه از قبل تنگی نفس و عفونت ریه داشت!!!
Iran (Islamic Republic of)
پینی ریکاع
۱۱:۳۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
بهش ویروس ناکتری بیولوژیکی میگن !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
به نظر من هر چه ما دوز‌های تقویت کننده را بیشتر تزریق کنیم کرونا رو بیشتر گسترش میدن
میگن :برای دز چهارم باید توجه داشت که بهترین واکسن در دسترس‌ترین واکسن است" برای دوز های قبلی هم همین رو میگفتن
چرا وزارت بهداشت درمورد درمان با طب سنتی و یا تقویت سیستم ایمنی بدن هیچ طرح و نظری ارائه نمیدن بله ..... آها از اتاق فرمان میگن نون تو تزریق واکسن و مریض کردن مردم هستو سلامتی مردم نون وزارت بهداشت رو آجر میکنه
من میرم خودم رو اوین معرفی کنم :) :) :)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
خخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
خوبه ک خودتون میگین همونایی ک دز یادآور نزدن کرونا گرفتن پس اعتراف میکنید هر کی واکسن نزده کرونا نمیگیره
Iran (Islamic Republic of)
daq
۰۸:۴۹ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
بله همه 400نوع میکروب سرماخوردگی اسمش کروناست چرا مردم رو گول میزنید خون ملت که بخاطر واکسن کوید لخته شد و مردن و همچنان ادامه داره گردن شماست باید جواب صاحب الزمان و خدارو بدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
من از وقتی دز جدید رو زدم مریض هستم هر روز حالم بدتر میشه، تمام خانواده ام مریض شدن و از من گرفتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
سلام ،

مهلت سه ماهه دولت برای تعیین وزیر رفاه تمام است ،