بیش از ۷۰۰ سازه آبخیزداری برای مهار سیل در غرب مازندران ساخته شد.

مسعود ملکی سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-نوشهر در جلسه بررسی سیل اخیر در چالوس، گفت:‌اقدامات این اداره کل با احداث بیش از ۷۰۰ سازه مکانیکی سنگی ملاتی، گابیونی و بند‌های مشبک سرشاخه گیر نقش مهمی در کنترل سیل داشته است.

او افزود: این میزان با ۳۰ سال فعالیت آبخیزداری در غرب مازندران برابری می‌کند.

ملکی عوامل بروز سیلاب در چند دهه اخیر در شمال کشور را اقدامات توسعه‌ای و عمرانی نامناسب، تغییر کاربری‌های غیر مجاز و استفاده غیر اصولی از عرصه‌ها برشمرد و گفت: تجاوز به حریم رودخانه‌ها، تراکم زیاد جمعیت و رعایت نشدن طراحی آب‌شناسی مناسب پل‌ها و نیز رعایت نشدن آب‌شناسی شهری منجر به بروز یا تشدید سیل‌های ویرانگری در شمال کشور شده است.

او با اشاره به این که از زمان وقوع سیل اخیر در منطقه کوهستان مرزن آباد اکیپ‌های جداگانه از معاونت‌های آبخیزداری و امور جنگل برای بررسی و امداد رسانی به منطقه اعزام شدند، افزود: شخصاً با همراهی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در محدوده وقوع سیل بازدید و دستورات لازم و ضروری جهت هرگونه همکاری با ستاد بحران شهرستان صادر شد.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی نوشهر گفت: ۷۰۰ مترمکعب درختان سرپا پارسال در حاشیه و بستر رودخانه چالوس نشانه گذاری شد که  این درختان پس از عملیات نشانه گذاری قطع و از بستر رودخانه تخلیه شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۱ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
پس چرا تاثیری نداشته در سیل اخیر؟!!!!