مراکز واکسیناسیون سیار کرونا در روز‌های تاسوعا و عاشورا در استان  همدان دایر شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: هشت مرکز معین در مرکز استان و در ۹ شهرستان دیگر هر شهرستان یک مرکز معین برای تزریق واکسن کرونا در روز‌های تاسوعا و عاشورا پیش بینی و دایر است که آدرس این مراکز از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی همدان و نصب پوستر در شهر، اطلاع رسانی شده است.

فاطمه ترکمان اسدی افزود:  تیم‌های سیاری نیز برای تزریق واکسن کرونا پیش بینی شده است تا همزمان با عزاداری امام حسین(ع)  تزریق وکسن را برای مردم دشته باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان می گوید: همواره پس از فروکش کردن کرونا میزان دریافت واکسن کاهش و با خیز این ویروس استقبال افزایش می‌یابد هر چند باید بدون توجه به پیک کرونا در زمان‌های پیش بینی شده نسبت به تزریق واکسن اقدام شود.

ترکمان اسدی گفت: با ورود به پیک هفتم شیوع کرونا همچنان میزان استقبال اندک بوده و هم اینک تنها یک درصد جامعه هدف نسبت به تزریق دُز چهارم اقدام کردند که این آمار بسیار نگران کننده و فاجعه است.

او افزود: پرسنل در معرض خطر ابتلا و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای نظیر بیماران دیابتی و بیماران خاص باید بیش از دیگران نسبت به تزریق واکسن حساس باشند، اما میزان حساسیت به بیماری کووید ۱۹ در استان همدان کاهش یافته است.

هم اکنون چهار شهرستان رزن، درگزین، فامنین و نهاوند در وضعیت قرمز، شهرستان‌های همدان، کبودرآهنگ، ملایر و اسدآباد در وضعیت نارنجی و بهار و تویسرکان در وضعیت زرد هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: تزریق واکسن کرونا عارضه‌ای ندارد، اما برخی از روی ناآگاهی عوارضی را به تزریق این واکسن ربط می‌دهند که این موارد در هیچ مرجع علمی تایید نشده است.

ترکمان اسدی گفت: هنگام کمبود واکسن همه افراد متقاضی تزریق آن بودند، اما هم اینک که با صرف هزینه‌های هنگفت واکسن به وفور در دسترس است میزان استقبال روند کاهشی دارد.

او افزود: تاکنون سه میلیون و ۲۱۵ هزار و ۹۱۲ دُز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده که درصد پوشش واکسیناسیون برای افراد بالای ۱۸ سال در نوبت اول ۹۳/۳ درصد، نوبت دوم ۸۵.۱ درصد و نوبت سوم ۴۷/۹ درصد است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.