رضا عباسی اظهارداشت: سیستان و بلوچستان دارای بالاترین آمار بیماران تالاسمی است که سالانه نیاز به خون این افراد در حدود ۱۴۰ هزار واحد برآورد شده و این مقدار با همکاری شبکه ملی خون رسانی کشور تا حدودی مرتفع میشود.
وی بیان کرد: همچنین از ابتدای سالجاری تاکنون میزان درخواست خون از بیمارستان های سیستان و بلوچستان حدود ۴۲ هزار واحد بوده که بیش از ۹۲ درصد آن پاسخ داده شده است.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به نیاز بالای استان به خون و فرآورده های خونی تعداد ۱۹ هزارو ۵۹۱ واحد خون نیز از طریق شبکه ملی خونرسانی کشور تامین شده است.
وی افزود: اهدای خون نیازی همیشگی و حیاتی است که امید به زندگی را در افراد نیازمند به این فرآورده حیات بخش ارتقا بخشیده و سبب بهبود روند درمانی آنان می شود.
عباسی ادامه داد: انتقال خون سالانه جان میلیون ها نفر را از مرگ حتمی نجات می دهد و خون و محصولات خونی در افراد مبتلا به کم خونی های شدید مانند تالاسمی، اختلالات انعقادی، مادران باردار، بیماران دچار نقص سیستم ایمنی، قربانیان حوادث، بحران ها، تصادفات و جراحی ها کاربرد دارد.
وی گفت: براساس مطالعات انجام شده مردان چهار بار و زنان سه بار در سال می توانند خون خود را اهدا کنند.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان از عموم مردم همیشه همراه استان درخواست کرد مانند سابق همراه و همگام سازمان انتقال خون در تامین خون سالم و کافی برای بیماران و نیازمندان بوده و با توجه به در پیش بودن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) فرهنگ نذر خون را که امری نهادینه شده است مدنظر قرار داده و با اهدای خون سالم خود سهم بزرگی در نجات جان بیماران داشته باشند.
به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان در سیستان و بلوچستان با توجه به ثبت نشدن برخی ازدواجها به صورت رسمی و در نتیجه عدم دریافت مشاوره و انجام نشدن آزمایشهای قبل از ازدواج و همچنین وجود نگرشهای منفی در زمینه سقط جنین همچنان روند رو به رشد تعداد مبتلایان به بیماری تالاسمی ماژور ادامه دارد.