سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: ۳۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن شیوه‌نامه مرتبط با پیشگیری از کرونا طی ۲ هفته گذشته در غرب اهواز پلمب شد.

شایسته شمی پور گفت: رستوران و واحدهای صنفی فست فودی، پروتئینی، قصابی و فروشگاه مواد غذایی از جمله اماکن غیر بهداشتی بودند که به دلیل تخلف از سوی کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز پلمب شدند.

او ادامه داد: این اماکن در راستای اجرای ماده ۱۳ و پروتکل‌های مرتبط با پیشگیری از کرونا توسط کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی استان پلمب و به مراجع قضایی ارجاع شد.

به گفته سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز، ۲۰ سفره خانه عرضه کننده قلیان و ۶ استخر دارای آلودگی میکروبی آب نیز در این مدت به دادگاه معرفی شد.

وی افزود: موارد نقص بهداشتی طی بازدیدهای کارشناسان سلامت محیط به اطلاع متصدی رسانده و زمان لازم برای برطرف کردن موارد به آنها اعلام می شود، در صورتی که پس از اعلام و صدور اخطار رفع نقص نشد، اقدام به پلمب و ارجاع به مراجع قضایی صورت می‌گیرد.

شمی پور گفت: علت عمده مرگ حدود ۲ درصد از ۲/۲ میلیون کودک زیر ۲ سال که در اثر بیماری های اسهالی جان خود را دست می دهند بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت آلودگی غذا و آب آشامیدنی است.

در حال حاضر چهار شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، چهار شهرستان نارنجی، ۱۴ شهرستان زرد و مابقی نقاط استان آبی کرونایی هستند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.