اسدالله عباسی گفت: طبق برآورد ثانویه که توسط تمام دستگاههای مربوطه صورت گرفت میزان خسارت سیل، در بخش زیرساخت و کشاورزی بیش از ۶۵ میلیارد تومان بوده است.
او افزود: تخریب بعضی از راههای روستایی، جادههای بین مزارع و کانالهای انتقال آب و آسیبدیدگی منازل از جمله خسارتهای وارده شده بر اثر سیلاب در شهرستان است.
عباسی اظهار داشت: حدود ۶۴ راس دام در شهرستان و ۸ هزار تن محصول کشاورزی به دلیل عبور روان آبها از مزارع کشاورزی از بین رفته است.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان ادامه داد: ۸ خانه شهری و ۲۹ خانه روستایی نیز آسیب دیدند که اکیپهای خدماتی و امدادی، امدادرسانیهای اولیه را انجام دادند.
او با اشاره به دیگر خسارتها در این منطقه، گفت: آبگرفتگی زمینهای کشاورزی، نابودی کشت از جمله کشت گندم در شهر دامنه، پیاز و یونجه، ریزش و تخریب انبارهای نگهداری علوفه، سهمیه آرد در روستاها، آبگرفتگی دستکندههای قدیمی، کلنی زنبور و همچنین آسیب به برخی تاسیسات برق چاهها و تخریب آسفالت جادهها بوده است.
عباسی تاکید کرد: منطقه ما سالیانه پذیرای بیش از ۵ هزار نفر از عشایر است، اما اداره امور عشایر برای آن تعریف نشده و طی بارشهای اخیر عشایر این منطقه متحمل خسارت شدند که از آنان ۱۰۰ چادر و تمام لوازم این چادرها به کلی از بین رفته است.
فرماندار فریدن تصریح کرد: مدیریت بحران در همان ساعت اولیه تقریبا ۱۵۰ نفر از عشایر را اسکان دادند و مایحتاج چند روزه آنها را نیز تامین کردند و طبق رایزنیهایی که با مدیرکل امور عشایر صورت گرفت، وعده داده شد که برای رفع مشکلات این عشایر کمک حال منطقه باشند.
او با اشاره به موقعیت جغرافیائی و توپوگرافی خاص شهرستان، اظهار داشت: برنامه ریزیهای منظم، ایجاد ساز و کار و تصمیمگیری مناسب در امور مدیریت بحران به منظور پیشگیری، کنترل و نظارت دقیق در حوادث طبیعی امری مهم و ضروری است.
عباسی اذعان داشت:در بحث مدیریت بحران امکانات و تجهیزات و آماده و به روز بودن این امکانات نیز خیلی مهم است که به دستگاههای اجرایی مرتبط ابلاغ کردیم که امکانات و تجهیزات دستگاههای خود را آمارگیری کنند تا در صورت کمبود امکانات بتوانند قبل از وقوع بحران نسبت به رفع کمی و کاستیهای موجود اقدام شود.