مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از تولید و عرضه سالانه ۶۳۸ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

منصور امیریان گفت: این میزان گوشت بوقلمون در چهار واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت ۲۶ هزار ۶۰۰ قطعه تولید و به بازار عرضه می‌شود.

او گفت: مدت زمان دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار  تا پنج ماه است و در این واحد‌ها به طور متوسط سالانه دو بار جوجه ریزی انجام می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تولید در این واحد‌ها به صورت صنعتی انجام می‌شود، ابرازکرد: اتتقال دان از انبار یا سیلو به سالن پرورش، سیستم دان خوری اتوماتیک بشقابی، تنظیم دما و تهویه و ... کاملا به صورت اتوماتیک انجام می‌شود.

امیریان گفت: گوشت تولیدی در این واحد‌های پرورشی علاوه بر تامین نیاز شهرستان به شهرستان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.