وزیر آموزش و پرورش پس از نشست امروز (سهشنبه ۱۱ مرداد) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در تشریح این جلسه، گفت: در نشست امروز ۳ سوال مطرح شد که عمدتا در خصوص رفع مشکلات آموزش و پرورش بود. نمایندگان واسط بین مردم و حاکمیت هستند که از همین طریق سوالات مردم را به دولت به عنوان دستگاه مجری منتقل میکنند و در نشست امروز مشکلات اصلی حوزه آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
یوسف نوری با بیان اینکه بخشی از پاسخ ما به نمایندگان سوال کننده ناظر به اقداماتی بود که تاکنون انجام شده و بخشی دیگر در خصوص مواردی بود که ناظر به آینده است.
وی درباره آخرین وضعیت اجرای قانون رتبه بندی، گفت: آئین نامه قانون رتبه بندی در جلسه روز یکشنبه هیات دولت نهایی و ایرادات هیات تطبیق مصوبات طی دو جلسه مطرح و این ایرادات برطرف شد.
عضو کابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: در واقع از فردا سامانه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان راه اندازی خواهد شد و برای اجرای این قانون میزکاری تشکیل خواهد شد تا ضمن راه اندازی هیاتهای ممیزه، اجرای رتبه بندی براساس آئین نامه تصویب شده برای همکاران فرهنگی کلید بخورد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا برای مشمول شدن معلمانی که ۳۰ سال خدمت کرده اند و به آنها گفته شده باید ۲ سال دیگر در آموزش و پرورش بمانند تا مشمول رتبه بندی شوند، چاره اندیشی شده یا خیر، گفت: این موضوع مورد ایراد کمیسیون تطبیق مصوبات نیز واقع و پس از بررسی در دولت برطرف شد لذا نگرانی از این جهت برای همکاران فرهنگی وجود ندارد.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درخصوص رفع ۱۵ ایراد آیین نامه قانون رتبه بندی معلمان در دولت گفت: طی جلساتی که در دولت برگزار شد، ۱۰ ایراد آیین نامه رتبه بندی معلمان پس از تصویب در هیات دولت به هیات تطبیق مصوبات اعلام شد. برهمین اساس اجرای قانون رتبه بندی معلمان از فردا آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای اجرای قانون رتبه بندی ابتدا لازم است هیاتهای ممیزه ارزیابی و تشکیل و سپس مطابق آیین نامه اجرایی کانونهای ارزیابی نظرات خود را عنوان کنند. به طور طبیعی رتبهبندی در دانشگاهها و آموزش و پرورش زمانبر خواهد بود، ولی تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا نسبت به ارتقای تعلیم و تربیت در کشور دقت لازم را به خرج دهیم.
سنگ انداختن که فقط 10 نفر شامل حالشان شود و بس، کارشناس های شرکت ها مقاله دارن، کتاب دارن خدا تومن حقوق می گیرند؟ برید جمع کنید
۹۵ درصد بودجه آموزش پرورش هممال مدارس دولتیه
این چه هدردادن پول و بودجه و مالیاتیه که طلبکار هم هستین؟
ماحصل این ۹۵ درصد بودجه و حقوقی که میگیرین شده ۵ درصد قبولی
ولی ۹۵ درصد قبولی های کنکور مال مدارس پولی و غیرانتفاعیه
مردم راضی نیستن پول و بودجه و مالیات صرف اداره ای بشه که فقط ۵ درصد کارایی داره
خود آموزش پرورش ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار حقوق بگیر داره که ۳۰۰ هزارتاش مازاد هستن
واقعا الان جامعه چه نیازی به دبیران دینی قران عربی پرورشی و مشاور داره؟مگه اینارو رایگان تو مساجد و خونه و صداوسیما تدریس نمیکنن؟چرا آموزش پرورش اینهمه بودجه و دبیر و وقت رو صرف اینا میکنه؟
بجای این دروس و این دبیران مازاد.حقوقشونو به بقیه بدین هم اونا راضی میشن هم دولت.وقت این دروس رو هم صرف علوم کاربردی کنید
اقشار مختلف مردم فکر می کنن تا الان حقوق فرهنگیان چند بار اضافه شده، اما نمی دونن که خبری نیست و فقط در رسانه ها تیتر خورده. این بار هم مثل بار های قبله
شما معلمان هم درس خوب بدهید و لی بچه ها را کتک نزنید
من یادم مدرسه دوست داشتم ولی از معلم می ترسیدم
چرا باید یک معلم شب ها با ماشین بار کشی کند؟
پیگری کنید
۵ میلیون کارمند
۵ میلیون بازنشسته
۱ میلیون سرباز
۲۷۰ هزار خونواده شهید
۱ میلیون جانباز
۳ میلیون کمیته امداد و بهزیست
۷۳ میلیون یارانه بگیر
دولت باید تا جایی که امکان داره تعداد کارمند و حقوق بگیران و یارانه بگیران رو کم کنه تا تورم درست نشه بقیه هم کمتر مالیات بدن
در آموزش پرورش میشه دروس و دبیران دینی قران عربی پرورشی رو حذف کنه و به پدرمادرا بسپره
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما
مگر میخواهید چهکار کنید
یک کلاه سر معلم گذاشتن 30 سال وقت برده
بلاخره ثابت کردید که دشمن معلم هستید
نه بیمه رد کرده باشی سی سال
نه کار کرده باشی سی سال
اندازه بازنشسته بیاد هر ماه تو حسابت
حالا چون اجباریت شانسی تو جنگ بوده
اون همه مردها همه ت
فقط زمانی مشکل معلم حل میشه که قانون نظام معلمی تصویب واجرا بشه و پزشک مثل کل دنیا بشه کارمند دولت
هزینه ها بالا رفته شرمنده زن وبچه ایم
یه ساله علاف کردن
برای محصلین نیست!!معلمی که قراره تو یه ساعت مشخص یه کتاب مشخص به دانش آموز یاد بده مدرک دکتراش وجایزه جشنواره اش به چه درد دانش آموز میخوره که تو حقوقش تاثیر داره؟؟
قدرنشناس