طرز تهیه نان چباتا ایتالیایی + فیلم

یک کارشناس آشپزی طرز تهیه نان چباتا ایتالیایی را آموزش داده است.

در سال ۱۹۸۲ برای اولین بار، نان چباتا، نان سفید ایتالیایی نونوایی در شهر کوچکی نزدیک ونیز پخته شد.

۳۸۵گرم آرد نان فانتزی، ۲گرم خمیرمایه، ۷گرم نمک، ۳۸ گرم روغن زیتون و ۲۸۸ گرم آب برای تهیه این لازم است.


بیشتر بخوانید:

آموزش طرز پخت کوکوی شکم پر + فیلم


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۱
نام درستش چاپاتا هست داخلش هم پرک زیتون اضافه میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۹ مرداد ۱۴۰۱
با سلام لطفا روش پخت نان حجیم قالاج را که یک نان روسی اصیل با ماندگاری بالاست و در زمان جنگ جهانی روش پخت آن به شمال کشور آمده آموزش دهید این نوع نان اکنون در یک نانوایی در قائمشهر پخته می شود.