اصغرزاده گفت: با توجه به ذبح دام از سوی هیئتهای عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و اجرای سنت قربانی در مسیر دسته جات عزاداری، مساجد، تکایا و تهیه غذا برای عزاداران حسینی، تقاضا میشود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو دام مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز و مورد تأیید دامپزشکی، تهیه و در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی، کشتار کنند.
او افزود: مردم از کشتار دام در مکانها و معابر عمومی جدا خودداری کنند.
اصغرزاده بیان کرد: مردم در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی حتما دستکش، ماسک، عینک و چکمه داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان کرد: گوشت پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتی گراد) نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.