مهدی مصدق گفت: مقدار تولید در سال متفاوت است و بستگی به چند عامل دارد، که مهمترین آن عواملی نظیر؛ آب و هواست.
او گفت: در منطقه لارستان هرچه در فصل بهار بارندگی بیشتر باشد در نهایت تولید عسل هر کندو بین ۳ تا ۵ کیلو است. اما هرساله از انتهای فصل تابستان (شهریور ماه) ۲۰۰ زنبوردار از سراسر ایران و همچنین زنبورداران لارستانی در کل منطقه لارستان استقرار پیدا میکنند و حدود ۵۰۰ تُن از ۵۰ هزار کلونی عسل برداشت میشود.
مدیرعامل تعاونی زنبورداران لارستان گفت: مردم میزان عسل مورد نیاز را از زنبورداران مطمئن تهیه کنند، چرا که تشخیص عسل تقلبی و اصل بسیار دشوار و به راحتی مشخص نمیشود، مگر با انجام آزمایش.
مصدق گفت: اگرچه عسل و موم که پرمصرفترین فرآورده زنبور توسط مردم است، اما فرآوردههایی همچون؛ ژل رویال، گرده گل، برِ موم و زهر زنبور از مهمترین و گرانترین فرآوردههای زنبور عسل است که در تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان بیماریهای سرطانی بسیار موثر است.
او همچنین به زنبورداران تاکید کرد که در کنار تولید محصول خود، نحوه تولید دیگر فرآوردهها را فرا دگرفته و با عرضه به بازار نسبت به فرهنگ سازی در بین مردم اقدام کنند.
مدیرعامل تعاونی زنبورداران لارستان خاطرنشان کرد: مرکز آموزش فنی و حرفهای لارستان، به طور مداوم کلاسهای پرورش زنبور عسل و زنبورداری را برگزار میکند که علاقه مندان میتوانند با مراجعه به این مرکز و یا تماس با شماره تلفن ۵۲۲۴۹۸۸۰ در این کلاسها ثبت نام کنند.