
مهدی صادقی گفت: پیاز خوراکی به صورت چهار فصل در این استان تولید میشود، سالانه ۷۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به زیر کشت این محصول میرود.
به گفته او، شهرستانهای اقلید، کوار، سپیدان و شیراز بیشترین سطح زیرکشت این محصول را دارند و ارقام پیاز خوراکی کشت شده در این استان شامل مینروا، پریماورا، تگزاس، آفریگرو و حُبوب است.
او گفت: پیاز خوراکی تولید این استان علاوه بر مصرف داخلی به استانهای تهران، اصفهان و آذربایجان صادر میشود.
صادقی گفت: پیاز خوراکی تولید پاییز در شهرستانهای اقلید، آباده، سپیدان، بیضاء و پاسارگاد کاشته میشود و پیاز تولید بهاره در شهرستانهای کازرون و داراب و پیاز تولید تابستانه در شهرستانهای شیراز، مرودشت، کوار و فسا کاشته میشود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: طرح استمرار کاشت پیاز با هدف تولید این محصول در فصل زمستان و در شهرستان لارستان اجرا میشود.