غلامعباس زارعی فر گفت: نیاز آبی کم، تحمل شوری، خشکی و یخ زدگی گیاه کینوا مناسب برای رسیدن به کشاورزی پایدار، تغذیه مناسب و تولید صنعتی است.
او گفت: دانه کینوا در سه رنگ سیاه، سفید و قرمز وجود دارد که در اسفندماه کشت و اواسط تیرماه برداشت میشود.
زارعی فر گفت: این گیاه که خاویار گیاهی نیز نام دارد شبه غلهای سرشار از پروتئین بوده که میتواند جایگزین بسیار خوبی برای افراد گیاه خوار یا کسانی که از گوشت قرمز استفاده نمیکنند باشد که روش پخت کینوا مانند پخت برنج است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان گفت: کینوا میتواند تاثیرات مثبتی بر سلامت قلب، کاهش سطح کلسترون خون، کاهش سطح قند خون، بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش اشتها، وزن و اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی داشته باشد.