آقای محمدی فارسانی بیان کرد: مراکز نیکوکاری در چهار سطح محلهمحور، مسجدمحور، صنفی و مراکز تخصصی (کارآفرینی، زکات و فرهنگی) از سوی مردم، خیرین و نیکوکاران هر منطقه راهاندازی و مدیریت میشوند.
وی با اشاره به فعالیت ۱۵۷ مرکز نیکوکاری در سطح استان افزود: واگذاری امور خیریه به مردم، شناسایی نیازمندان مناطق، شناسایی و جذب خیران و جمعآوری کمکهای مردمی و توزیع آن بین نیازمندان در اسرع وقت از جمله اهداف راهاندازی این مراکز است.
بیشتر بخوانید
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به فعالیت ۲۶ مرکز نیکوکاری به صورت تخصصی (کارآفرینی، زکات و فرهنگی) در راستای افزایش خدمترسانی به خانوادههای نیازمند ادامه داد: از این مجموع ۷ مرکز به صورت تخصصی در حوزه زکات و یک مرکز در حوزه ارائه خدمات بیمه به نیازمندان فعالیت میکنند.
محمدی بابیان اینکه در این مراکز کمکهای نقدی و غیرنقدی توسط نیروهای مردمی جمعآوری و در کوتاهترین زمان ممکن به دست نیازمندان تحت حمایت و غیر تحت حمایت همان منطقه میرسد اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۱ میلیارد کمکهای نقدی، غیرنقدی و خدمات توسط این مراکز به دست نیازمندان رسیده است.
لازم به ذکر است، علاوهبر آمادگی ادارات کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان برای دریافت کمکهای مردمی، کد دستوری #۰۳۸*۸۸۷۷* نیز برای پرداخت غیرحضوری کمکهای نقدی در نظر گرفته شده است.