شهروند خبرنگار مازندران؛
لذت رانندگی در جاده برفی سوادکوه + فیلم برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه هویج پلو به همراه اسموتی زرشک و گیلاس دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
هویج خلال شده۴عدد، گوشت چرخ کرده۱۰۰گرم، رب گوجه فرنگی۲ق س، پودرپیاز۳ق س، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پاپریکا مقداری، آبلیمو۲ق س، زعفران دم کرده مقداری، برنج ۳پیمانه
مواد لازم اسموتی زرشک و گیلاس:
زرشک خیس خرده۳ق س، گیلاس هسته گرفته نصف لیوان، شاهتوت ۳ ق س، شکر۳ق س، نمک۱/۸ق چ، آب یخ نصف لیوان
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله هویج پلو به همراه اسموتی زرشک و گیلاس را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید