خاندوزی در دیدار با استاندار خراسان جنوبی، مردم این استان مرزی را مردمانی متدین، ولایی، سختکوش و انقلابی دانست و گفت: بنده در اولین فرصت برای پیگیری موارد مطرح شده و بازدید از نزدیک از گمرکات و پروژههای اقتصادی و تولیدی خراسان جنوبی به این استان سفر خواهم کرد.
او ضمن اعلام آمادگی برای معرفی سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در خراسان جنوبی، افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی آمادگی پشتیبانی قوی نسبت به حمایت از سرمایه گذاران و پرداخت تسهیلات بانکی به تولید کنندگان و همچنین فعالتر شدن گمرگات استان را دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین با اشاره به ارائه تسهیلات ویژه به خراسان جنوبی از محل تبصره ۱۸ برای حمایت از تولید و اشتغال در این استان، عنوان کرد: دبیرخانه این تسهیلات در استانها در ادارات کل امور اقتصاد و دارایی تشکیل شده است و لذا آمادگی پشتیبانی همه جانبه از سرمایه گذاری در حوزه تولید و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از محل تبصره ۱۸ به تولید کنندگان در خراسان جنوبی وجود دارد و در این خصوص تاکیدات لازم صادر میشود.
خاندوزی در خصوص افزایش میزان اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مردم خراسان جنوبی نیز قول مساعد داد و گفت: در این خصوص نیز منابع بیشتری برای خراسان جنوبی اختصاص خواهیم داد.
قناعت استاندار خراسان جنوبی نیز در این دیدار با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای متعدد خراسان جنوبی در بخشهای معدن، کشاورزی، واحدهای تولیدی و همچنین گمرکات و بازارچههای مرزی استان، بیان کرد: خراسان جنوبی با توجه به ظرفیت خیلی خوبی که در بخش معدن و همچنین فراوری محصولات استراتژیک مانند زرشک، زعفران و عناب دارد، آمادگی کامل برای ورود سرمایه گذاران به این استان برای سرمایه گذاری و اشتغالزایی در این بخشها را دارد.
او با اشاره به اینکه خشکسالی چندین ساله و عدم توجه کافی در سالهای گذشته به استان، باعث عقب ماندگی و محرومیت خراسان جنوبی در بخشهای اقتصادی و زیرساختی شده است، گفت: یکی از ظرفیتهای خراسان جنوبی هم مرز بودن با کشور افغانستان و وجود چهار بازارچه مرزی است که میبایست وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص فعالتر شدن گمرکات استان به ویژه گمرک ماهیرود مساعدت کند.
استاندار خراسان جنوبی زرشک، زعفران و عناب را از مهمترین مزیتهای این استان در حوزه کشاورزی عنوان کرد و خواستار کمک وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص ورود سرمایه گذاران به این بخش شد.
قناعت با اشاره به خشکسالی و کمبود نزولات آسمانی در خراسان جنوبی و در نتیجه بضاعت مالی پایین کشاورزان استان، اظهار کرد: وزارت اقتصاد همچنین در خصوص اعطای تسهیلات ارزان قیمت بانکی به مردم استان که بخش زیادی از آنها، شغلشان کشاورزی است مشاعدت نماید.
او همچنین به موضوع انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: در این پروژه نیز خواستار مساعدت بیشتر وزارت امور اقتصادی و دارایی هستیم.
استاندار خراسان جنوبی به موضوع تسریع در روند اخذ تسهیلات از صندوق توسعه ملی و انتخاب بانک عامل برای پروژههای مولد و سرمایه گذاریهای بزرگ در خراسان جنوبی مانند فاز دوم نیروگاه شهید کاوه قاین اشاره کرد و گفت: این پروژه با توجه به اینکه بخش سرمایه گذاری آن در شورای اقتصاد تایید شده است، خواستاریم که وزارت اقتصاد نسبت به اخذ تسهیلات ارزی آن به مبلغ ۲۴۰ میلیون یورو مساعدت کند.
قناعت در پایان از وزیر امور اقتصادی و دارایی برای سفر به خراسان جنوبی و بازدید از مرزها و گمرکات استان و همچنین پروژههای اقتصادی در دست اجرا و احداث دعوت کرد.