آقای یوسفپور گفت: با ثبت این گونهها، تعداد پرندگان به ثبت رسیده در چهارمحال و بختیاری به ۲۹۸ گونه رسید.
سلیم طلایی اروپایی با نام علمی Pluvialis apricaria و سلیم خاکستری با نام علمی Pluvialis squatarola از سوی محیطبان روحالله عسگری و در تالاب گندمان مشاهده و ثبت شدند.
تالابهای بینالمللی چغاخور و گندمان در شهرستان بروجن از مهمترین زیستگاه پرندگان تالابی و گونههای مهاجر در چهارمحال و بختیاری به شمار میروند.
بیشتر بخوانید
علاقمندان به پرندهنگری میتوانند با بهرهگیری از تارنماهای اینترنتی، نرمافزارهای پرندهنگری و یا کتابهای راهنمای پرندگان، پرندگانی را که میبینند شناسایی کرده و با رجوع به پایگاه اینترنتی کمیته ثبت پرندگان ایران، مشاهده این گونهها را ثبت کنند تا روند جمعیت سالیانه و حضور گونهها در مناطق مختلف کشور مستندسازی شود.
در چهارمحال و بختیاری هشت منطقه شامل یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیاتوحش و پنج منطقه حفاظتشده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۱.۶۳ درصد مساحت این استان را در برمیگیرند.
پارک ملی و منطقه حفاظتشده تنگ صیاد و مناطق حفاظتشده هلن، سبزکوه، شیدا و قیصری از جمله مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیطزیست در چهارمحال و بختیاری محسوب میشود.
سلیمها پرندگانی هستند با بدن جمع و جورتر، گردن کوتاهتر و کلفتتر، منقار کوتاهتر، چشمهایی درشتتر و نقش نگار بیشتر، مشخص میشوند و بالهای نسبتاً دراز و نوکتیز دارند، پروازشان قوی است و به سرعت میدوند.