سالانه حدود ۸۰ هزار تن فلفل دلمه رنگی در استان اصفهان تولید میشود که حدود ۶۰ هزار تن آن درجه یک و صادراتی است و مابقی در بازارهای داخلی مصرف میشود.
حدود ۵۸۰ هکتار از گلخانههای استان اصفهان معادل ۲۵ درصد آن به کاشت فلفل دلمهای اختصاص دارد.
سالانه حدود ۸۰ هزار تن فلفل دلمه رنگی در استان اصفهان تولید میشود که حدود ۶۰ هزار تن آن درجه یک و صادراتی است و مابقی در بازارهای داخلی مصرف میشود.
حدود ۵۸۰ هکتار از گلخانههای استان اصفهان معادل ۲۵ درصد آن به کاشت فلفل دلمهای اختصاص دارد.