برداشت فلفل دلمه از گلخانه‌های اصفهان

برداشت فلفل دلمه از گلخانه‌های اصفهان
عکاس صادق بصیرت
تاریخ انتشار ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ ۰۹:۵۸
کد خبر
۸۱۹۴۹۹۹
سالانه حدود ۸۰ هزار تن فلفل دلمه رنگی در استان اصفهان تولید می‌شود که حدود ۶۰ هزار تن آن درجه یک و صادراتی است و مابقی در بازار‌های داخلی مصرف می‌شود. حدود ۵۸۰ هکتار از گلخانه‌های استان اصفهان معادل ۲۵ درصد آن به کاشت فلفل دلمه‌ای اختصاص دارد.
۰۳ / ۰۵ / ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.