دکتر همایون دادگر گفت: بیماری تب کریمه کنگو از طریق تماس با لاشه دام آلوده (گوشت دام ذبح شده)، تماس یا له کردن کَنه و مصرف گوشت تازه به صورت خام و نیم پخت به انسان منتقل میشود.
وی بیان کرد: افراد در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی از قبیل خرید دام از مراکز غیرمجاز، کشتار دام در منزل، خیابان و اماکن عمومی و مصرف گوشت تازه، احتمال ابتلا به این بیماری را در خود و سایرین افزایش میدهند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار تاکید کرد: توصیه میشود پس از ذبح دام گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت و احشاء به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه در یخچال نگهداری و پس از آن مصرف شود.
وی تصریح کرد: هماهنگی و تشدید نظارتهای بهداشتی بر اماکن عرضه دام توسط مراکز بهداشت با همکاری دامپزشکی و سایر دستگاههای مرتبط در حال انجام است تا از شیوع این بیماری پیشگیری شود.