مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این محصول با فرآیندهای زیستی تولید و به صورت کند رهش و مقاوم به آهک و تغییرات PH خاک است.
محمد آقابابائیان افزود: این محصول با فعالیت میکرو ارگانیسمهای مفید خاک ایجاد و به کود کامل تبدیل میشود و در طول این مسیر عناصر مورد نیاز به آن اضافه میشود.
وی با بیان اینکه این کود در بین کشاورزان به عنوان «کود هوشمند» شناخته شده، گفت: هر زمانی که گیاه نیاز به مواد مغذی پیدا کند، توسط این کود به صورت هوشمند تامین میشود و روند تغذیه گیاه به صورت تدریجی و براساس نیاز گیاه اتفاق میافتد.
مدیر عامل شرکتی دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به تاثیر این کود بر گیاه گفت: با مصرف این کود مقاومت گیاه در برابر تنشهایی مانند خشکی، سرمازدگی بهاره، آفات و بیماریها افزایش مییابد و راندمان آبیاری بالا میبرد.