حسین ایراندوست امروز در حاشیه هفتاد و یکمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: شرکت پشتیبانی امور دام استان مکلف شد که همه سردخانهها را از گوشت مرغ پُر کند و در عین حال اختیار عمل را به اتحادیه و کشتارگاهها دادیم تا گوشت مرغ و مرغ زنده را در اختیار استانهای متقاضی قرار دهند.
وی ادامه داد: بر اساس گزارشی که امروز از سازمان جهاد کشاورزی استان در زمینه تخم مرغ دریافت شد روزانه بیش از ۳۲۰ تُن تخم مرغ در استان تولید میشود که مقدار قابل توجهی است.
به گفته وی، سهم قابل توجهی از مرغهای تخمگذار جوان در حال ارسال به سالنهای تولید هستند که در آینده نزدیک با افزایش قابل توجهی از تخم مرغ نیز مواجه خواهیم شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار داشت: قیمت تخم مرغ در چند روز گذشته مقداری با افزایش مواجه شد، اما بر اساس گزارش دستگاه متولی و اتحادیه مزبور در ۲ روز اخیر قیمتها روند کاهشی به خود گرفته و نیاز است که مسئولان حوزههای نظارتی در زمینه قیمت تخم مرغ در واحدهای صنفی هم نظارت بیش از پیش داشته باشند که در این زمینه تاکید لازم صورت گرفت.
وی اضافه کرد: مباحث مختلفی در جلسه امروز مطرح شد که بیشتر آنها در مورد نظارتهای بیش از پیش در حوزه بازار بویژه مواد غذایی متمرکز بود.
ایراندوست خاطرنشان کرد: دستگاههای نظارتی استان گزارشهای بسیار خوب و امیدوار کنندهای را ارائه کردند، اما با این حال در کارگروه تنظیم بازار استان تاکید شد که نظارتها بیشتر، مستمرتر و دقیقتر انجام شود.
وی اضافه کرد: درباره نرخگذاری یک سری از کالاها و محصولات غذایی به ویژه کالاهایی که مصارف عمومی دارد از دستگاه متولی خواسته شد که نرخگذاری را سریعتر و دقیقتر انجام دهد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: موضوع کُد گذاری روی فروشگاهها از دیگر مواردی بود که از سازمان متولی خواسته شد که به کلیه واحدهای صنفی ابلاغ کند که برچسب کُد شناسایی را بر روی درب مغازهها نصب کنند تا برای دستگاه نظارتی قابل شناسایی و کنترل باشد.
وی ادامه داد: در این جلسه تاکید شد که نرخ نامهها و نرخ کالاها باید در معرض دید مشتریان قرار گیرد و مشتریان به محض ورود به آن واحد صنفی بتواند قیمت کالاها را مشاهده کنند.
ایراندوست گفت: با توجه به اینکه در آستانه ماه محرم و صفر قرار داریم آمادگی لازم برای قرار دادن یک سری کالاها در اختیار هیاتهای مذهبی وجود دارد و از نظر تامین و تهیه کالاها و هماهنگیهای انجام شده کار توزیع این کالاها با محوریت سازمان تبلیغات اسلامی انجام خواهد شد و هیاتها باید برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز خود به سازمان تبلیغات درخواست ارائه دهند.
وی اضافه کرد: در جلسه امروز مباحثی در مورد نظارت بر فعالیت داروخانهها مطرح و از دانشگاه علوم پزشکی خواسته شد که مباحث نظارتی را همچون گذشته با قوت و قدرت بیشتر به پیش ببرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: برخی از کالاها که جنبه احتکاری داشتند و در روزهای اخیر کشف شدند، اختیار عمل برای توزیع این کالاها به دستگاه متولی داده شد.
وی اظهار داشت: تاکید نهایی جلسه امروز بر این امر بود که در حوزه تولید و بویژه تولید مواد پروتیینی، حمایت و مراقبت بیش از پیش انجام شود و در کنار آن برای خرید محصولات مازاد از جمله گوشت قرمز و مرغ از شرکت امور پشتیبانی امور دام خواسته شد که با جدیت و محوریت اتحادیههای مربوطه این کار را انجام دهد تا بخشی از گوشت مرغ و گوشت قرمز مازاد موجود ذخیره سازی شود.
استاندار اصفهان نیز در این جلسه گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان نظارت خوبی بر داروخانههای استان دارد که باید این نظارتها بصورت مستمر ادامه پیدا کند.
سیدرضا مرتضوی با بیان اینکه باید کار ویژهای در زمینه پیوست رسانهای این موضوع انجام شود اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه باید در بازه مُعینی تعدادی مصاحبه، فعالیت خبری و اطلاع رسانی در حوزههای مختلف فضای مجازی، مکتوب، سایتهای خبری و رسانه ملی انجام دهد تا آگاهی عمومی در جامعه ایجاد شود.
وی اضافه کرد: اداره کل صنعت، معدن و تجارت هم نسبت به قیمتگذاریهایی که انجام شده بصورت ویژه و با یک نگاه منصفانه با در نظر گرفتن شرایط مصرف کننده این موضوع را دنبال کند.
استاندار اصفهان با بیان اینکه نیاز به پایش مستمر در این زمینه وجود دارد، ادامه داد: آسیبهای بسیاری در شرایط کنونی اقتصادی به مصرف کننده وارد شده و تصورها بر این است که مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت تا کنون احتمالا با رودربایستی کمی جانب رضایت اتحادیهها را گرفتند که نباید چنین اتفاقی رخ دهد.
وی گفت: باید با نظارت و پایش مستمر در زمینه تولید و توزیع مواد پروتیینی از افزایش نامناسب و بی ضابطه قیمتها جلوگیری شود.