آقای محمد محمدی فرد گفت: به همت خیران و مراکز نیکوکاری استان البرز با هدف گذاری طبخ بیش از ۴۰۰ هزار پرس غذای گرم به ارزش ۲۰ میلیارد تومان در دهه ولایت، نیازمندان البرزی از این خدمت معیشتی بهرهمند شدند.
او می گوید: بهرهبرداری از تمام ظرفیتهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اعم از خیران، اصناف، مراکز نیکوکاری، هیاتهای مذهبی، حسینیهها، تکایا، نیروهای مقاومت بسیج و گروههای جهادی در راستای برگزاری هرچه باشکوهتر اطعام غدیر در دستور کار قرار گرفت و از تمام ظرفیتهای موجود بهرهبرداری شد.
آقای محمدی فرد گفت: طبخ این تعداد غذا دربیش از ۸۹ آشپزخانه در سطح استان انجام شد که از این تعداد بیش از ۲۶۰ هزار پرس غذای گرم در روز عید غدیر و با عنوان اطعام علوی همزمان در سراسر استان با برگزاری جشن طبخ و توزیع شد.
به گفته مدیرکل کمیته امداد البرز مشارکت در این امر خداپسندانه از طریق مراجعه حضوری به سیزده دفتر کمیته امداد امام خمینی (ره) و حدود ۴۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح استان و یا واریز به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۵۸۰ نزد صندوق امداد خواهد بود.