رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گتوند گفت: این برنامه در قالب طرح اطعام علوی و به مناسبت عید غدیر خم انجام گرفت.

علی محمد درویشی گفت: این تعداد غذای گرم با همکاری ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، امام جمعه شهرستان، فرماندار، مراکز نیکوکاری (وابسته به کمیته امداد گتوند)، گروه‌های جهادی، مساجد، گروه جهادی قرارگاه شهید هادی استان خوزستان و خیرین بین نیازمندان شهرستان توزیع شد.

به گفته او با برنامه‌ریزی صورت گرفته همه گروه‌های نیازمند، اعم از مددجو و سایر اقشار در سطح شهرستان از غذای گرم در قالب طرح اطعام علوی بهره‌مند شدند.

همراهی و مشارکت مردم و مسئولان به خصوص خیرین برای تداوم این کار مهم ضروری است.

کمیته امداد با ارائه خدمات جامع در بخش‌های مختلف به مددجویان زیر پوشش خود یاور محرومان و ایتام است.

رئیس کمیته امداد امام (ره) گتوند گفت: در کنار توزیع غذای گرم، ۵۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۳ میلیون ریال نیز بین خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد توزیع شد.

ضمن قدردانی از همکاری خیرین که در این خصوص همراهی دارند، کمک به خانواده‌های زیرپوشش کمیته امداد به خصوص همراهی مادی و معنوی کاری ضروری و ارزشمند است.

او می‌گوید از همکاری کلیه گروهها، خیرین و ادارات دولتی در امر همکاری اطعام علوی در عید غدیر خم تشکر و قدردانی کرد.

برچسب ها: پخت غذا ، کمیته امداد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.