مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با مجموع اعتبارات مصوب و کمک‌های اعتباری از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری، شاخص بهره‌مندی فاضلاب در چابهار از ۱۹ به ۴۰ درصد می‌رسد.

علیرضا قاسمی گفت:  اشاره به این که طرح فاضلاب چابهار در ردیف مصوبات ریاست جمهوری قرار دارد، بیان کرد: چابهار جزو محدود شهر‌هایی است که در سال مالی ۱۴۰۰ توانستیم تخصیص اعتبارات عمرانی پروژه شبکه فاضلاب آن را به ۱۰۱ درصد برسانیم.

او گفت:  سال گذشته در زمینه تکمیل شبکه فاضلاب چابهار ۳ مناقصه طی دو نوبت به میزان ۱۵ کیلومتر برگزار شد که پس از برگزاری مناقصه اول پیمانکار مشخص و از ۵ کیلومتر تعهد وی ۳.۷ کیلومتر انجام شد.

این مقام مسئول گفت: با تکمیل این بخش فرصت اجرای ۱۳۰۰ فقره انشعاب در مناطق حوزه ایستگاه پمپاژ سی چابهار فراهم شد که با توجه به قطعی شدن تخصیص اعتبارات از مصوبات سفر رئیس جمهور به این پروژه، برنامه‌ریزی شد که ۲ مناقصه دیگر نیز به میزان ۱۰ کیلومتر از این محل انجام شود.

او گفت: در همین راستا برای یک پیمان تحویل زمین انجام شده که در مرحله اخذ مجوز‌های قانونی تجهیز کارگاه جهت شروع عملیات اجرایی است، مناقصه دوم نیز در مرحله ابلاغ به پیمانکار قرار دارد که بعد از آن فرایند تحویل زمین و تجهیز کارگاه انجام و زمان شروع عملیات اجرایی تعریف می‌شود.

قاسمی گفت: بخشی از اعتبارات نیز طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در قالب پیش پرداخت به پیمان‌های دوگانه‌ای که مناقصه آن به تازگی برگزار شد، جهت افزایش توان مالی پیمانکار و تسریع در فرایند عملیات اجرایی اختصاص یافت.

اوگفت: با توجه به این که این عملیات در بازه تغییر سال مالی از ۱۴۰۰ به ۱۴۰۱ در حال اجرا بود، پیش پرداخت‌های تجهیز کارگاه و تحویل زمین انجام شد تا پیمانکاران بتوانند عملیات اجرایی این پروژه را بی‌وقفه انجام دهند، این دو عملیات در حوزه بالا دستی ایستگاه پمپاژ بی چابهار تعریف شده است و تکمیل بخشی از شبکه را به همراه دارد.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، با عملیاتی شدن این بخش، زیرساخت لازم برای اجرای حدود ۳ هزار و ۵۰۰ فقره انشعاب فراهم می‌شود تا بتوانیم طبق هدف‌گذاری صورت گرفته تا انتهای سال ۱۴۰۱ این میزان را با مساعدت شهرداری بندر چابهار جهت صدور مجوز‌های حفاری مربوطه به ۴ هزار و ۵۰۰ فقره انشعاب برسانیم.

او گفت: اقدام‌های دیگری نیز برای سال ۱۴۰۱ در چابهار برنامه‌ریزی شد، در همین راستا با توجه به رشد چابهار به سمت مناطق حاشیه شهر با همکاری واحد مطالعات شرکت مهندسی و بر اساس گزارشی که از سوی مشاور طرح ارائه شده است، طرح توسعه فاضلاب چابهار با الحاق مناطق کمب، رمین و مرادآباد به شهر تعریف شد.

قاسمی گفت: مراحل اولیه مطالعات این طرح انجام شده و در مرحله جمع بندی ابلاغ است، در این صورت باید به عنوان فاز یک و دو، مطالعات مناطق توسعه‌ای چابهار را داشته باشیم.

او گفت: از اقدام‌های دیگری که در سال ۱۴۰۰ در راستای سیاست‌های دولت در خصوص طرح‌های مسکن صورت گرفت، تامین اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان با مساعدت نماینده وزیر در امور مسکن‌های مهر در بخش فاضلاب بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.