محمدعلی کاظمی گفت: امسال همزمان با سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان ۳۰ میلیارد تومان برای بیابان زدایی پیشنهاد دادیم، اما ۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان مصوب شده است.
او استان اصفهان را جزو استانهای فعال در بخش بیابان دانست و گفت:اعتبارات ملی استان در زمینه بیابان زدایی خوب است و سهم هر ساله استان بر اساس شاخص هایی، از ستاد ملی دریافت شده است.
کاظمی میگوید: سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای مقابله با بیابان زایی به استان اصفهان اختصاص پیدا کرد که سهم اعتبارات استانی در زمینه بیابان زدایی نسبت به اعتبارات ملی ۱۰ درصد است.
تصویب ردیف اعتبار ملی برای استانهای واقع در کویر مرکزی ایران، یکی از مهمترین درخواستها برای رفع مشکلات در زمینه بیابان زایی است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: کارگروه "اقدام ملی مقابله با بیابان زایی" در تهران تشکیل شده است که از مسئولان استان تقاضا داریم تشکیل این کارگروه متناظر را در استان با حضور دستگاههای اثر بخش در موضوع مقابله با بیابان زایی را در دستور کار قرار دهند.
بیابان زایی و گرد و غبار از چالشهای مهم قرن بیست و یکم در حوزه منابع طبیعی محسوب میشود و از مجموع ۲۸ شهرستان استان اصفهان، ۱۴ شهرستان درگیر پدیده بیابان زایی است.
نگاهی به وضعیت عرصههای طبیعی اصفهان حاکی است که این خطه با ۲۸ شهرستان، مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد از آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصههای منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل معادل (چهار درصد)، ۶ میلیون هکتار مرتع معادل (۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار بیابان معادل (۳۲ درصد) در برگرفته است.
جنگلهای استان اصفهان بهطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد.