مسعود حمیدی نژاد در آیین افتتاح دبستان دخترانه ۱۵ کلاسه خیر ساز در منطقه کمپلو اهواز گفت: یکی از دغدغههای خوزستان نوسازی و بازسازی مدارس فرسوده است، اما برای رفع این مشکل نیازمند اعتبار هستیم.
او میگوید: خوشبختانه خیران مدرسه ساز در خوزستان همواره پای کار هستند و پارسال رتبه نخست مشارکت درکشور را کسب کردند.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: یکهزار و ۲۰۰ کلاس سنگی در خوزستان وجود داشته که با تلاش خیران این تعداد کلاس در حال کاهش است.
این مقام مسئول گفت: از ۲ سال گذشته طرح برچیدن مدارس سنگی در خوزستان کلید خورد، بالغ بر ۷۰۰ کلاس درس برای جایگزینی مدارس سنگی خوزستان در دست ساخت و بخشی از آن تحویل آموزش و پرورش شده است.
به گفته آقای حمیدی نژاد، باید از درآمد نفت در مناطق محروم خوزستان هزینه شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: بسیاری از مدارس در مرکز شهر اهواز بسیار فرسوده هستند و نیاز به بازسازی دارند.
این مقام مسئول گفت: خوشبختانه از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور طرحهایی در رابطه با مدرسه سازی ارائه شده است تا همه مردم بتوانند با کمترین کمک مالی در امر مدرسه سازی مشارکت کنند.
در ادامه این مراسم معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: هر چقدر در حوزه فرهنگ و آموزش هزینه شود هزینهها در بخش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی کاهش مییابد.
عبدالرضا سیفی ادامه داد: مدرسه باید به گونهای مجهز باشد که با داشتن امکانات و فضای مناسب دانش آموزان در آن به تحصیل تشویق شوند.
او گفت: وجود رنگینکمان اقوام یکنقطه قوت در خوزستان است و میتواند در ارتقاء استان کمک کند، با وجود تلاش دشمن برای بر هم زدن این همبستگی به دلیل همدلی که وجود دارد موفق نبوده است، یکی از رمزهای توسعه استان مشارکت اقوام مختلف در خوزستان است.
معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در استان خوزستان نیز در این آیین می گوید: مسجد سازی و مدرسه سازی از بهترین کارهای دنیا است، همه پروژههایی که در استان اجرا میشوند باید پیوست فرهنگی داشته باشند.
حجت الاسلام سیدمجتبی تاجگردون گفت: هر کاری که در این نظام و حکومت انجام میشود باید با نگاه به معیشت و آینده مردم باشد.
برای یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز خوزستانی ۱۰ هزار واحد آموزشی وجود دارد.