عسکری گفت: باتوجه به اولویتهای دولت و تاکید استاندار راه اندازی واحدهای راکد دنبال میشود.
او می گوید: جلسههای رفع موانع تولید برای کارخانه قند یاسوج برگزار شده و دو میلیارد تومان بدهی گاز و یک میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی کارخانه قند یاسوج تقسیط و درحال پرداخت است.
به گفته معاون اقتصادی استاندار، پیش بینی میشود این کارخانه تا ۸ ماه آینده راه اندازی اولیه شود.
عسکری با بیان اینکه پیش بینی میشود تا پایان امسال این کارخانه به صورت کامل به بهره برداری برسد، می گوید: با بهره برداری این طرح در مرحله نخست برای ۵۰ تن و پس از آن برای ۲۰۰ تن شغل ایجاد میشود.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هم گفت: کارخانه قند به عنوان پیشانی صنعت استان بوده و راه اندازی آن از اولویتها است.
روزبهان با بیان اینکه برای راه اندازی این کارخانه برنامههای ویژه دنبال میشود می گوید: در هر کجا که این کارخانه نیاز باشد ستاد تسهیل تشکیل و مشکلات بررسی و رفع میشود.
او با بیان اینکه ۲۶ واحد تا پایان سال باید راه اندازی شود، گفت: پارسال ۱۹ واحد راکد راه اندازی شد.
رئیس هیات مدیره کارخانه قند یاسوج و مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هم گفت: در زمستان سال ۹۹ همزمان با سفر مخبر رئیس وقت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از کارخانه بازدید شد و با بررسی حقوقی، فنی، مالی و جمع بندی تصمیمات تا ۵۳ درصد سهام این کارخانه خریداری شود و مابقی توسط بانک تجارت خریداری شد.
نادریان با بیان اینکه در زمستان ۱۴۰۰ به صورت رسمی این کارخانه در اختیار ستاد قرار گرفت، می گوید: این واحد تولیدی هم اکنون ۲۲ درصد پیشرفت کاری دارد و برای راه اندازی کارخانه قند حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که میتواند سبب اشتغال آفرینی مستقیم و غیر مستقیم شود.
او گفت: تاکنون حدود ۳۰ میلیارد تومان برای راه اندازی این واحد تولیدی هزینه شده است.