فاطمه محمدبیگی با بیان این مطلب در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت با تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در راستای اجرای قانون «سلامت خانواده و جوانی جمعیت» مجلس، در بین دستگاههای متولی این قانون به یک دستگاه پیشرو تبدیل شده است.
وی گفت: تاثیرات تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت ملموس شده و خوشبختانه سرعت عمل در کارها خیلی بهبود پیدا کرده است. با ایجاد این قرارگاه شاهد جهش خیلی خوبی در امور هستیم که اینها همه اهتمام ویژه وزیر بهداشت به عنوان فرمانده قرارگاه و وزارت بهداشت را برای پیشبرد قانون جوانی جمعیت نشان میدهد.
به گفته عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، متاسفانه طی ۴۰ سال گذشته ۲۹ میلیون تعدیل جمعیت در کشور صورت گرفته که باید با تغییرات ساختاری از جمله تشکیل مرکز جوانی جمعیت در وزارت بهداشت عقب ماندگیها را جبران کنیم. هم اکنون در ۷۰ کشور دنیا با تاسیس وزارت خانواده و جمعیت به فکر بهبود وضعیت جمعیتی خود هستند.
محمدبیگی گفت:سازمان برنامه و بودجه نیز باید به وزارت بهداشت در مباحث بودجهای و ساختارسازی کمک کند، زیرا هنوز متاسفانه بودجههای لازم جمعیت به وزارت بهداشت اختصاص نیافته است.
وی گفت:رییس جمهور در نشستهای خود با فراکسیون جمعیت مجلس تاکنون دو بار اعلام کرده است که شخصاً با اهتمام ویژه، قانون جوانی جمعیت را پیگیری میکند، وقتی رییس جمهور، معاون اول دولت و مجلس پیگیر اجرای قانون هستند بنابراین تمام دستگاههای ذیربط لازم است که برای اجرای قانون همکاری لازم را داشته باشند.
به گفته رییس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی، مجلس با تمام توان پشتیبان وزارت بهداشت در جهت اختصاص بودجههای لازم برای اجرای قانون سلامت خانواده و جوانی جمعیت خواهد بود.
گفتنی است در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت مراحل اجرایی ۱۶ مصوبه جلسه یازدهم این قرارگاه و دستورالعملهای ابلاغی به دانشگاههای علوم پزشکی کشور درباره مواد ۲۷ و ۵۳ قانون جوانی جمعیت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این جلسه همچنین کمیتههای تخصصی قرارگاه به ارائه گزارش جلسات هفتگی خود پرداختند.