مجید دهقانیزاده صنعت نساجی و پوشاک را خاص و بومی استان یزد دانست و گفت: صنعت نساجی و پوشاک نقش اساسی در اشتغال و حفظ هویت فرهنگ بومی استان به ویژه شهر یزد دارد.
او می گوید: در برهههای زمانی مختلف نساجی نجات دهنده اقتصاد استان بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد گفت: باید در این صنعت تحول جدی و اساسی صورت گیرد و این جزء با ایجاد مراکز تخصصی از جمله مراکز تخصصی نوآوریهای نساجی در استان اتفاق نمیافتد.
او از وجود نیروهای توانمند، متخصص و متعهد صنعت نساجی و پوشاک در استان ابراز خرسندی کرد و آنان را یکی از عوامل توسعه این صنعت دانست.
دهقانیزاده از همه مجموعه دستگاههای اجرایی استان و کسانی که به نوعی در این امر تاثیرگذار هستند خواست تا همت کرده و به توسعه این صنعت کمک کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد با اشاره به ۲۵ پروژه تحولی در حوزه نساجی و پوشاک سند یزد نوین، گفت: صنعت نساجی و پوشاک باید در آینده نه چندان دور تبدیل به یکی از محصولات صادراتی استان به سایر کشورها باشد.
مجتبی دستمالچیان مسئول پیگیریهای ویژه یزد نوین در حوزه پوشاک و نساجی به ارایه گزارش خود در خصوص عملکرد برنامههای تحولی این حوزه پرداخت و گفت: بزرگترین مشکل نبود توسعه این صنعت در استان، نبود زمین و ارائه تسهیلات است.
او می گوید: با اجرای برنامههای توسعهای و وجود زیرساختهای لازم و کافی در استان، این صنعت میتواند از صنایع بزرگ و پاک در کشور و منطقه خاورمیانه باشد.