آقای واعظی گفت: بسیاری از شرکتهای فناور و دانشبنیان برای تولید نیمهصنعتی نیاز به فضای کارگاهی دارند و در سفر ماه گذشته رئیس جمهور به استان آذربایجان شرقی اعتبار لازم برای تکمیل کارگاههای تولید نیمهصنعتی این پارک به تصویب رسید.
رئیسجمهور با تخصیص اعتبار لازم برای آمادهسازی اراضی به منظور واگذاری به شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر موافقت کرده است.
وی با اشاره به افزایش تقاضای شرکتهای فناور و دانشبنیان برای استقرار در پارک علم و فناوری استان از تصویب واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی و بودجه تکمیل طرحهای توسعهای به پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در سفر اخیر رئیسجمهور به استان خبر داد.
با واگذاری این اراضی مشکل کمبود فضای فیزیکی در این پارک مرتفع خواهد شد.
این اراضی در مجاورت سایت شماره یک ۱۳ هکتاری پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی قرار دارد و پس از تامین زیرساخت برای ایجاد واحدهای تولیدی محصولات دانشبنیان در اختیار فناوران استان قرار داده خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت دسترسی شرکتهای پارک مستقر در مجتمع عصر انقلاب به آزادراه تبریز –سهند گفت: مجوز و هزینه لازم برای ایجاد دسترسی اختصاصی پارک علم و فناوری استان به آزادراه تبریز _- سهند نیز به تصویب رسیده است.
وی با تاکید بر اهمیت توسعه روابط بینالملل در حوزه فناوری گفت: دفتر تعاملات علم و فناوری ایران و شهرک همکاریهای اقتصادی و تجاری سازمان همکاری شانگهای چین با حضور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فن آوری و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی این وزارتخانه در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی افتتاح شده است که تأمین هزینههای این مرکز نیز در سفر اخیر حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به استان مصوب شد.
رئیس جمهوری ۱۲ خرداد ماه در قالب بیست و سومین سفر استانی به آذربایجان شرقی سفر کرد و در این سفر ۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فعالیتهای پارک علم و فناوری استان اختصاص یافت.
پارک علم و فناوری مکانی است که در آن افراد، طرح و ایده خود را تبدیل به محصول فناورانه و دانش بنیان میکنند و از تسهیلات و حمایتهای ویژه پارک بهره مند میشوند.
تعداد شرکتهای فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان به ۴۱۶ شرکت رسیده که برای حدود چهار هزار نفر شغل ایجاد کرده است.