معاون امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: از ابتدای سال دو مرحله پرداخت ۸ هزار میلیارد تومانی به وزارت بهداشت صورت گرفت.

آقای مجید فراهانی گفت: برنامه اصلاح سیاست ارزی در حوزه دارو به این شکل اجرایی می‌شود که یارانه‌ به طور مستقیم، به مصرف کننده نهایی تعلق می‌گیرد. مقرر شد افرادی که تاکنون فاقد پوشش بیمه‌ای بوده اند، تحت پوشش قرار گیرند و جمعیت کشور، به طور کامل دارای بیمه شود که تاکنون، بیش از ۶ میلیون نفر جدید از جمعیت کشور بیمه شده اند.

به گفته او، منابع مورد نیاز جهت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن جمعیت کشور، از محل جداول تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال، معادل ۶ هزار میلیارد تومان تامین می‌شود. افزایش قیمت برای دارو‌هایی که پوشش بیمه نداشتند، باید به گونه‌ای باشد که نرخ‌ها برای مردم تغییر نکند و بیمه‌ها، این افزایش را تامین کنند که به همین منظور، پیش بینی‌های بودجه‌ای برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دسته از دارو‌ها نیز انجام شده است.

آقای فراهانی می‌گوید: از ابتدای سال تاکنون، ۸ هزار میلیارد تومان از اعتبارات تخصیص یافته به سازمان بیمه سلامت را علی رغم محقق نشدن تمام منابع، انجام دادیم تا این سازمان بتواند بدهی‌های خود را به مراکز درمانی طرف قرار بپردازد و از این طریق، بدهی شرکت‌های بیمه‌ای نیز پرداخت شود. بیمه نیرو‌های مسلح نیز تاکنون تخصیص ۱۰۰ درصدی منابع را دریافت کرده است. همچنین با هدف کمک به بیمه‌ها برای ورود با آمادگی به طرح دارویار، هفته آینده یارانه مابه التفاوت نرخی که برای دارو افزایش پیدا می‌کند، مطابق تبصره ۱۴ قانون بودجه، به طور علی الحساب واریز می‌شود.

آن طور که معاون امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده، به طور کلی، دو مرحله پرداخت ۸ هزار میلیارد تومانی در اواخر خرداد و هفته گذشته به وزارت بهداشت صورت گرفته که با تخصیص صورت گرفته در هفته قبل، مقرر شد بدهی تمامی شرکت‌های دارویی و ملزومات پزشکی به طور مستقیم پرداخت شود؛ بنابراین، دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمه‌ها دیگر هیچ بدهی به این دسته از شرکت‌ها نخواهند داشت.

آقای عین اللهی وزیر بهداشت گفته، دارو‌هایی که ضروری هستند و مردم نیاز بیشتری به آن‌ها دارند، بر اساس آمار گزارش شده در اولویت بیمه قرار گرفته اند؛ با اجرای طرح دارویار، ۱۱۹ قلم داروی بدون نسخه (OTC) و ۳۶۶ قلم داروی پر مصرف و ضروری بیماری‌های مزمن بیمه می‌شوند.

او گفت: در مرحله اول ۱۰۰ داروی مورد نیاز روزانه مردم انتخاب شده و تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند؛ برای مرحله دوم نیز ۳۳۶ قلم داروی مورد پوشش بیمه‌ای قرار گرفته و تصویب شده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۱ ۲۴ تير ۱۴۰۱
وزارت بهداشت به خاطر سو مدیریت و ویژه خواری این پولها را به مقصد نرسیده می بلعه. سیستم مدیریت پزشک محور آ،ت وزارت بهداشت هست . مثلا فوق تخصص ریه چه به مدیریت ارشد یک مجموعه عظیم ! خصوصا در سیستم مدیریت جدید که واقعا افراد نالایقی دارن میان سرکار.
آخرین اخبار