مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان شاخص بهره‌مندی شهر زابل از خدمات فاضلاب را ۷۲ درصد اعلام کرد و گفت: تکمیل تأسیسات فاضلاب شهر زابل به ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

 علیرضا قاسمی در بازدید از طرح اصلاح شبکه فاضلاب زابل که با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، معاون مهندسی و توسعه شرکت آبفای کشور و نماینده مردم زابل در مجلس صورت گرفت، بیان کرد: ۱۱۵۰ هکتار از محدوه شهر زابل دارای طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب است.

او گفت:  این طرح در محدوده قانونی شهر تا افق ۱۴۱۵ طراحی شده است، افزود: ریزشی بودن خاک، بالابودن تراز آب زیرزمینی و اهمیت ایجاد بستر مناسب جهت بازچرخوانی و استفاده از پساب با توجه به مشکلات تامین آب در منطقه جهت کاربری‌های مختلف از مهمترین دلایل اجرای طرح جمع‌آوری فاضلاب زابل است.

این مقام مسئول حجم شبکه جمع‌آوری فاضلاب اجرا شده این شهرستان را در قالب خطوط اصلی و فرعی و از اقطار ۱۵۰ الی ۱۲۰۰ میلی متر، ۲۴۷ کیلومتر اعلام و گفت: شبکه فاضلاب زابل دارای ۹ ایستگاه پمپاژ است و به تصفیه‌خانه فاضلاب واقع در جنوب غرب این شهر منتقل می‌شود.

او گفت: با توجه به اینکه ۱۱۴ کیلومتر از خطوط اجرا شده از جنس آزبست با طول عمر بیش از ۲۰ سال در مدار بهره‌برداری قرار دارد، اصلاح خطوط از اولویت شرکت آب و فاضلاب استان است.

به گفته قاسمی، با پیگیری‌های صورت گرفته مجوز ماده ۲۳ اصلاح و بازسازی شبکه فاضلاب زابل از سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور اخذ و از محل اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۰ و منابع داخلی شرکت، بر اساس اولویت نقاط آسیب‌دیده ۳ کیلومتر از نقاط مربوطه اصلاح و بازسازی شد و در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان  گفت: این طرح ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و شاخص بهرمندی از شبکه جمع‌آوری فاضلاب در این شهر ۷۲ درصد است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.