رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: روستا‌هایی که در مناطق جنگلی هستند لازم نیست برای اجرای طرح هادی اقدام به قطع درختان کنند.

اکبر نیکزاد شامگاه پنجشنبه در میان اهالی روستا‌های کم برخوردار شهرستان مرزی سردشت آذربایجان غربی گفت: اجرای طرح هادی در این گونه روستا‌ها با حفظ پوشش جنگلی بدون احداث جاده در کمیسیون مربوطه تایید خواهد شد و با این اقدام ضمن حل مشکل مسکن روستا‌ها زیبایی این مناطق نیز حفظ خواهد شد.

او  با بیان اینکه طرح هادی روستا‌های اولویت دار در دستورکار قرار دارد گفت: عمر مفید طرح هادی برای هر روستا ۱۰ سال است و بعد از این مدت طرح هادی روستا نیاز به اجرای مجدد و بازنگری دارد.

نیکزاد می گوید: وظیفه همه مسولان این است که مسایل و مواردی که در هر زمینه‌ای به آن‌ها محول شده را با تمام تلاش به سرانجام رسانند تا بیشترین و بهترین خدمات به مردم عزیز ارائه شود.

او گفت: در بازدید‌هایی که از سه روستای کم برخوردار شهرستان به عمل آمد بیشتر خواسته‌ها از بنیاد مسکن ۲ موضوع اجرای طرح هادی که در بعضی از این روستا‌ها در دست اقدام داشتیم و ساخت و نوسازی مساکن روستایی بود که مردم برای اخذ تسهیلات دو میلیارد ریالی پیگیر بودند.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید‌ها گفت: نسبت به تعداد روستا‌ها این شهرستان بعد از ارومیه دومین شهرستان در استان است که با توجه به وضعیت توپوگرافی منطقه، کوهستانی و جنگلی بودن و دارا بودن مناطق سخت گذر، هزینه‌های اجرای طرح هادی و بازنگری این طرح و احداث دیوار حایل و بهسازی معابر با سایر شهرستان‌های استان بسیار متفاوت است.

کمال حسین پور گفت: طرحی که در یک روستا با هزینه ۱۰ میلیارد ریال انجام شود در روستا‌های این شهرستان با کمتر از ۲۰ میلیارد ریال قابل اجرا نیست.

فرماندار سردشت نیز با بیان اینکه سپاسگزار خدمات دولت در منطقه هستیم گفت: خدمات ارزشمندی در این شهرستان انجام گرفته، اما در طول چهار دهه نتوانسته ایم محرومیت‌هایی که دارد جبران شود از اینرو امیداوریم جهش خدمات رسانی در مناطق روستایی با همکاری بنیاد مسکن اتفاق بیفتد.

لقمان خسروپور می گوید: اجرای طرح هادی و بازنگری این طرح، احداث دیوارحایل و دفع آب‌های سطحی، بهسازی و آسفالت معابر از اهم مطالبات روستاییان این شهرستان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.