مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در روز عید سعید قربان بیش از ۱۶ هزار دام زنده و قریب به ۷ هزار لاشه ذبح شده در استان بازدید و بازرسی شد.

دکتر مهدی حسینی گفت: از جمله ایامی که حضور و فعالیت‌های دامپزشکی در جامعه، نمود بیشتری می‌یابد و اهمیت آن بیش از همیشه ملموس خواهد بود ایام عید سعید قربان است چراکه بی توجهی و عمل نکردن به نکات بهداشتی و شرعی دامپزشکی گاهاً به قیمت جان انسان تمام خواهد شد.

او گفت:  در این ایام مسئله‌ای که بیش از پیش اهمیت می‌یابد پیشگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان، همچون تب کریمه کنگو در جمعیت انسانی است چرا که این بیماری‌ها عموماً به شدت واگیر و خطرناک هستندک به عنوان تهدیدی جدی برای سلامت انسان‌ها به شمار می‌آیند.

 حسینی گفت: از این رو همه ساله با نزدیک شدن به این عید بزرگ ادارات دامپزشکی جهت برنامه ریزی و هماهنگی برای حفظ سلامت عمومی و تامین امنیت غذایی در جامعه اقدام به برگزاری جلسات هم اندیشی و هم افزایی درون سازمانی و بین بخشی با سایر ادارات و سازمان‌های وابسته می‌نمایند و همچنین اکیپ‌هایی ویژه نظارت بهداشتی و شرعی بر روند تهیه و ذبح دام قربانی و بازرسی نحوه اجرای دستورات بهداشتی در این ایام، متشکل از افراد متخصص و دوره دیده تشکیل و ساماندهی می‌نمایند.

او گفت:  در عید سعید قربان امسال اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان با راه اندازی و ساماندهی ۶۵ اکیپ ثابت و سیار نظارت بهداشتی و شرعی، بر شرایط بهداشتی و شرعی تهیه و ذبح بیش از ۱۶ هزار رأس دام زنده عرضه شده برای قربانی و نزدیک به ۷ هزار لاشه قربانی نظارت کردند.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در بازدید‌های به عمل آمده از ذبح دام‌های دارای علائم و مشکوک به بیماری جلوگیری شده و در خصوص نکات پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو توصیه‌هایی ارائه شد و همچنین با بررسی گوشت لاشه‌های ذبح شده توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی، شهروندان از سلامت آن اطمینان میافتند.

برچسب ها: دامپزشکی ، گوسفند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.