مهدی محصل همدانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: رایگان شدن تمام خدمات بیماران کرونایی از جمله برنامههای تامین اجتماعی بود و در راستای عدالت اجتماعی رایگان شدن خدمات درمانی بیمه شدگان بالای ۶۵ سال در بیمارستانهای دولتی نیز اجرایی شد.
او می گوید: حمایت از فرزند آوری از سیاستهای دولت یازدهم است به همین منظور ۷۷۷ پرونده نازایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی قم تشکیل و بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در این بخش هزینه شده است.
مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم گفت: سال گذشته ۸ میلیون بار مراجعه در سیستم درمان تامین اجتماعی قم ثبت شد که ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بار در مراکز درمان غیرمستقیم و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بار در درمان مستقیم اتفاق افتاده است.
محصل همدانی گفت: بیمارستان امام رضا (ع) در فرآیند ارزشیابی بیمارستانهای تامین اجتماعی سراسر کشور رتبه نخست را کسب کرد.
به گفته او این بیمارستان در تمام دوران کرونا از اصلیترینها مراکز پذیرش بیماران کرونایی بود و سال گذشته دو هزار بیمار کرونایی در بیمارستان پذیرش شدند و مرگ و میر بیماران کرونایی بستری شده در این بیمارستان زیر ده درصد بود که میانگین خوبی است.
مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم مسیر دسترسی به بیمارستان امام رضا (ع) و مشکلات آن را مورد توجه قرار داد و گفت: در این زمینه با دستگاههای مسئول مکاتبه شده، ولی تاکنون به نتیجه نرسیدهایم، در آزمون جذب که در ماههای آینده برگزار میشود، حدود ۲۳ پرستار به بیمارستان امام رضا (ع) اضافه و مشکل کمبود پرستار مرتفع میشود.
مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم گفت: سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ زایمان در بیمارستان امام رضا (ع) انجام شد، در بخش اعتبار بخشی این بیمارستان رتبه یک اعتبار بخشی را در سطح کشور به دست آورد همچنین اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) در بین اورژانسهای تامین اجتماعی و قم رتبه یک را کسب کرد.
محصل همدانی گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته بخش آی سی یو بیمارستان امام رضا (ع) توسعه مییابد و ۶ تخت به تختهای آی سی یو بیمارستانهای استان اضافه میشود.
او از صدور ۲۴۰ هزار نسخه الکترونیک در سه ماه نخست امسال خبر داد و گفت: با صدور این میزان نسخه الکترونیکی در استان ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه درمانی پرداخته شده است.
به گفته محصل همدانی ۹۸ درصد نسخههای صادر شده در قم الکترونیک است.
مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم می گوید: در سال گذشته، ۶۴۸ میلیارد تومان برای درمان مستقیم و غیر مستقیم بیماران هزینه شده که ۵۰۰ میلیارد تومان به طور غیر مستقیم برای مراکز طرف قرار داد و ۱۸۰ میلیارد تومان بطور مستقیم برای مراکز هزینه شده است.