آموزش پخت نان بربری بدون ورز + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش پخت نان بربری بدون ورز را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت نان بربری بدون ورز دعوت کرد.

برای تهیه این نان خوش طعم احتیاج داریم به:

آرد نانوایی ۵۰۰ گرم، نمک معدن یا نمک دریا ۸ گرم، روغن مایع پخت و پز ۲۵ گرم، شکر ۱۵ تا ۲۰ گرم، مخمر خشک فوری ۹ گرم، آب از ۲۴۰ تا ۳۰۰ گرم بسته به نوع آرد مصرفی

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت نان بربری بدون ورز را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.