مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۳۰ دامپزشک، ۳۴ بازرس و ۲۰ ناظر شرعی در ۴۲ گروه عملیاتی ثابت و سیار در کشتارگاه های سمنان، شاهرود، دامغان، گرمسار، مهدیشهر و سطح شهر حضور دارند.
به گفته حسینی سامانه ۱۵۱۲ (بدون پیششماره) روز عید قربان آماده ارائه مشاوره، پاسخگویی به سوالات و درخواست ارائه خدمات شهروندان با اعزام گروه های نظارتی به محل ذبح است.
حسینی گفت: دام در میادین شهری به دلیل خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو عرضه نمی شود و مراکز عرضه دام در حاشیه شهرها برای جلوگیری از آلودگی، با حضور گروه های سمپاشی مستقر خواهد بود.
امکان ذبح دام در کشتارگاه ها و تحویل لاشه پس از ۲۴ ساعت وجود دارد همچنین گوشت های قربانی پس از ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال توزیع یا طبخ شود.
تهیه گوشت از مراکز مجاز با توجه به مهر و برچسب دامپزشکی، استفاده از دستکش هنگام بسته بندی و شستوشو و ضدعفونی تخته و ابزار آشپزخانه پس از بسته بندی از ضروری ترین اقدامات پیشگیرانه است.
حسینی گفت: پس از خرید گوشت قرمز به مدت ۲۴ ساعت و امعا و احشاء دام به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس طبخ شود همچنین آماده سازی گوشت با پخت کامل و پرهیز از کبابی کردن انجام شود.