محسن فرهادی گفت: در فصل گرم استفاده از یخ بیشتر می شود و قائدتا جهت خنک کردن آب باید به طور غیر مستقیم از یخ های صنعتی قالبی استفاده کرد لذا از غوطه ورشدن آن در آب باید جلوگیری کنیم زیرا این گونه یخ ها قابل شرب نیستند.
به گفته وی با شروع فصل گرما و تعطیلی مدارس شاهد افزایش مسافرت ها در سراسر کشور هستیم با توجه به فصل گرم سال، ضرورت دارد در زمینه مصرف آب آشامیدنی سالم و مواد غذایی دقت کافی داشته باشیم و مواد غذایی را از مراکز مطمئن خریداری کنیم.
او گفت: در هنگام خرید و مصرف مواد غذایی باید به بهداشت فردی و مواد غذایی و استفاده از ابزارهای تولید مواد غذایی بهداشتی توجه کافی کرد. مردم در هنگام صرف غذای گرم باید در طول سفر از زنجیره سرد جهت جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی استفاده کنند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: شیوع بیماری های واگیردار و به خصوص وبا در فصل گرم بر اثر بی دقتی در بهداشت مواد غذایی را شاهد هستیم.
او گفت: خوردن میوه و سبزی در فصل گرما تاکید می شود و مراحل گندزدایی و ضدعفونی میوه و سبزی باید به درستی انجام شود.باید در مناطق سیاحتی و زیارتی بهداشت فردی همانند شستن دست ها با آب و صابون را رعایت کرد.