مدیر اجرایی معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: این دانشگاه در موضوع واکسیناسیون رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است.

سراج گفت: واکسیناسیون سه دوز در حوزه علوم پزشکی شیراز بالای ۹۰ درصد پوشش داده شده که این دانشگاه نسبت به سایر داشگاه‌ها برتر بوده است.

رزاقی معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: توسعه عمده کیفی متوجه دانشگاه‌های مستقر در شیراز است.

او گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه آموزش علوم پزشکی رتبه کشوری داشته است و جزء سه یا پنج دانشگاه اول کشور است به خصوص در جنوب کشور وظیفه مهم ارائه خدمات خوزه سلامت را به عهده دارد.

رزاقی گفت: تربیت نیروی انسانی حوزه سلامت در استان فارس و استان‌های جنوب کشور را دانشکده علوم پزشکی شیراز انجام دهد که نقش برجسته در کشور و در بعضی از محور‌های حوزه سلامت جایگاه منطق‌های و بین المللی داریم به ویژه در رشته خدمات پیوند که در سطح بین المللی و تربیت نیروی متخصص شاخص هستیم.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در این دانشگاه بیش از ده هزار نفر دانشجو و هزار نفر هیئت علمی فعالیت دارند و رویدادی که در حوزه آموزشی رخ داده کیفی سازی بوده که باید ظرفیت‌های دانشگاه در تقویت و توسعه آموزش‌های پست گراجوت یا همون تحصیلات تکمیلی است.

رزاقی گفت: در شیراز با توجه به امکانات منحصربفرد رشته‌های تکمیلی توسعه یافته و سیاست کلی دانشگاه این است که در سال‌های اخیر تعداد رشته‌های پست گراجوت یا تکمیلی افزای قابل توجهی پیدا کند به طوری که نزدیک ۳۵درصد دانشجویان تکمیلی و بی شمار دو سوم رشته‌ها رشته‌های تکمیلی است.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از آموزش بین المللی نیز غافل نبوده ایم و در صدد جذب دانشجوی خارجی هستیم که با حذف استاندار‌ها و ظرفیت‌های موجود تلاش می‌شود از محل ظرفیت‌های مازاد امکان ورود دانشجویان غیر ایرانی استفاده شود.

او گفت: بیش از ۲۵۰ دانشجوی غیر ایرانی داریم که از کشور‌های هند پاکستان عراق و سوریه بعضی کشور‌های آفریقایی و اروپایی هستند.

رزاقی گفت: تاثیر کرونا بر آموزش مدارسی که مجوز حضوری دانش آموزان در کلاس را صادر می کنند باید با تایید وزارت بهداشت باشد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:در آموزش مجازی نیز  دانشگاه علوم پزشکی شیراز جزء اولین دانشگاه ها در کشور بوده که در دو محور تربیت نیروی متخصص در آموزش مجازی سلامت، تاسیس رشته های پزشکی در حوزه سلامت و تقویت نرم افزاری و سخت افزاری بوده است.

او گفت:  دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سامانه کشوری نوید و ویانا طی مدت کوتاهی در حوزه های مختلف آموزش را ارائه کرده است.

رزاقی گفت: از اسفند ۹۸ تا کنون دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۵ هزار و ۷۰۰ آزمون الکترونیکی و ۷۰ هزار ساعت آموزش را برگزار کرده است.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ۳۵ عنوان آموزش دوره‌های پودمانی و الکترونیکی نرم افزار ویژه اساتید، افتتاح مدرسه تابستانه یادگیری ویژه داتنشجویان علوم پزشکی، ایجاد هزار محتوا در دانشگاه پزشکی، ایجاد ۵ هزار محتوای استاد ساخته بارگذاری ۲ هزار کیس بالینی در فیس بوک و ۸۰ درصد ظرفیت بیمارستان‌ها در ایام کرونا بوده است.

او گفت: در دوران کرونا ۲۵ کارگاه آموزشی نرم افزار یک روزه در منطقه ۵ کلان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارائه درس‌های زبان انگلیسی، معرف و فارسی بوده است.

رزاقی گفت: استان‌های جنوبی شامل هرمزگان، بوشهر، بندر عباس، کهکیلویه و بویر احمد، فسا، جهرم، لارستان و گراش ۸ عضو در منطقه ۵ کلان دانشگاه علوم پزشکی کشور هستند.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اساتید در سامانه‌های آموزشی کشوری مشارکت داشته اند و بخش زیادی از آموزش سامانه الکترونیکی و ۳۰۰ برنامه دیگر نیز در سامانه مواک بارگذاری شده است.

او گفت: یک هزار منبع  آموزشی در سامانه نوید کشوری بارگذاری شده است.

همچنین مرتضوی مشاور معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در آموزش‌های بالینی و در مقطع علوم پایه بعد از پایان دوره تئوری دانشجو، او وارد بیمارستان شده و بر بالین بیمار در کنار کادر درمانی و اساتید پزشکی در مقطع کارآموزی، دستیاری و دستیاری فلوشیپ آموزش داده می‌شود.

او گفت: به طور کلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ۲۳ رشته دستیاری، ۱۹ رشته فوق تخصصی، ۲۹ رشته فلوشیپ، ۸۶۹ دستیار تخصصی شاغل به نحصیل در رشته‌های مختلف، ۹۴ دستیار فوق تخصصی، ۹۲ دستیار فلوشیپ و ۱۹۳ دستیار جدید، ۲۶ دستیار فوق تخصصی و ۳۱ دستیار فلوشیپ به داشجویان آموزش می‌دهد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.