مهدی آذرپندار در سفر به چهارمحال و بختیاری و نشست با صنوف و فعالان حوزه سینما استان گفت: ایجاد نمایندگیها شرایطی دارد که آسان نیست و صرف اینکه یک شهر استعدادهای سینمایی خوبی دارد کافی نیست و وقتی در مرکز استانی مانند شهرکرد امکانات کافی وجود ندارد پس توسعه در این شرایط چندان عقلانی نیست، امید است با حمایتها از انجمن سینمای جوانان ایران وضع فعلی را به ثبات رساند و بعد فکر توسعه بود.
امید است تا پایان سال بتوانیم دفاتر انجمن سینمای جوانان را تجهیز کنیم و امکانات سینمایی را تا حدی درست کرد که پایه آن امکانات آموزشی است.
بیشتر بخوانید
اگر امکانات اقامتی در شهر مهیا باشد، جشنواره منطقهای میتواند برای سال آینده در چهارمحال و بختیاری برگزار شود.
آمادگی در جهت تعامل سازنده با صداوسیما وجود دارد و میتوان راحتتر در رابطه با این استان فیلم ساخت.
حبیب ایلبیگی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی کشور گفت: در چهارمحال و بختیاری فیلم سازان بسیاری فعالیت دارند که بیشتر در حوزه کودک و نوجوان کار کردند و در حوزه فیلم سازی باید سختکوش بود و نمیتوان با یک شکست عقب نشست.
مهمترین مشکل سینمای ایران نمایش فیلم است به طوری که در سال ۱۲۰ فیلم ساخته میشود؛ ظرفیت نمایش کشور در سال ۶۰ فیلم است که بخش زیادی از آن نیاز سینماها بوده و تجاری و پرفروش هستند.
آثاری که در این استان تولید میشود و توجه به فرهنگ و اقلیم است باید طور دیگری برای نمایش دادن آن، فکر کرد؛ شاید در اکران فیلم اسکی باز آقای نجفی اتفاقی نیفتاد، ولی وقتی در پلتفرمها به نمایش درآمد بیش از ۱۰۰ صفحه مردم نظر گذاشتند و بسیار از آن استقبال کردند.
این حرکت بدین معنا است که در اکران سینما مخاطب را به دیدن اینگونه فیلمها تقویت نکردیم، برای اینکه بتوان فرهنگ خودمان را گسترش دهیم و از شهر خود بیرون ببریم باید با ساز و کار صنعتی پیش رفت و از بخش صنعت سینما هم استفاده شود.
در حوزه فیلم های سینمایی مختص به کودک از مهرماه ۱۴۰۱، حمایتها برای نمایش فیلمهای کودک و نوجوان شروع میشود بنابراین تهیه کننده باید پیگیر فیلم باشد تا نمایش داده شود.